reklama

Lipcowe mamy 2018

To chyba trzeba wiedziec jak i gdzie masowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kursów nie przeszedl ale masuje dobrze. Wolę jednak nie ryzykować jak nie bezpiecznie

reklama
Dziewczyny, pytanko z innej beczki :) kończy mi się umowa w play na telefon i nie wiem co dalej.. szczerze po tym jak z abonamentu za 60 zł zrobiło mi się 80+ to na play nie chce mi się patrzeć..
Nie mam jakiś szczególnych wymagań jakiś ogarnięty telefon i żeby cena nie była jakaś kosmiczna bo ja z telefonu mało korzystam.. poleci coś któraś?? :rolleyes:
Jaki teraz masz telefon? Powiem szczerze, że nie bardzo się opłaci brać telefon z sieci. Wiem co mówię, pracuję w Play (pracowałam właściwie bo nigdy tam nie wrócę), ale od listopada nie jestem na bieżąco z ofertą, bo mam L4 od samego początku

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jaki teraz masz telefon? Powiem szczerze, że nie bardzo się opłaci brać telefon z sieci. Wiem co mówię, pracuję w Play (pracowałam właściwie bo nigdy tam nie wrócę), ale od listopada nie jestem na bieżąco z ofertą, bo mam L4 od samego początku

p19uqqmzxqi22hcj.png
A mozesz napisac czemu? Drozej wychodzi liczac placenie przez 2 lata?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No faktycznie, tak na pewno taniej wychodzi[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Są też spoko opcje na kartę, 25-35 PLN miesięcznie za wszystko, ja płacę tak w plusie 35 rozmowy na komórki, smsy i spory pakiet na internet, mój partner miał to samo +stacjonarne w Virgin mobile chyba za 30, teraz płaci jeszcze mniej w a2, chyba 20 za miesiąc... mali operatorzy, ale nie miał nigdy problemów, korzystają z infrastruktury dużych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry