Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A ja właśnie już się stresuje i myślę myślę myślę .... o jutrzejszej kontroli tej mojej szyjki
Ja do poniedziałku będę myśleć myśleć a później znając mnie znów będę myśleć i tak do lipca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja właśnie już się stresuje i myślę myślę myślę .... o jutrzejszej kontroli tej mojej szyjki
Tak tak, ale żeby się nie pogubić pisałam po kolei
W sumie weszłam ok 7:45, no jeszcze ważenie, mierzenie itd - 62kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą
Maleństwo trochę ponad 300g, ruchliwe po mamusi [emoji14] jak dr odwrócił monitor, to pomagało mi rączką, ale płeć oczywiście nadal nieznana - byle do prenatalnych 01
03
Generalnie wszystko ok
Przed następną wizytą krzywą cukrową muszę zrobić...
Kciuki za wszystkie inne wizytujące dzisiaj [emoji106][emoji106][emoji106]
![]()
Ja to bym chciała żeby jak najszybciej leciało![]()
Super, że wszystko dobrzeTak tak, ale żeby się nie pogubić pisałam po kolei
W sumie weszłam ok 7:45, no jeszcze ważenie, mierzenie itd - 62kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą
Maleństwo trochę ponad 300g, ruchliwe po mamusi [emoji14] jak dr odwrócił monitor, to pomagało mi rączką, ale płeć oczywiście nadal nieznana - byle do prenatalnych 01
03
Generalnie wszystko ok
![]()
Ja teżWitam sie i ja
W koncu od 3 dni czuje mojego Zosiakazaczela dawac znac ze tam siedzi
![]()
a wczoraj tak pobudzone że czułam pod ręką jak się kręci nawet mąż raz poczuł dzidzie jak przyłożył rękę :-)super uczucieMi to sie nie ma co prostowaćJa też najlepiej jakby był już lipiec bo moje włosy na prawdę do lipca się wyprostuja![]()
![]()
Cieszę sięWziąłem nospe i przeszło na szczęście![]()
W sumie i tak trzeba dzwonić pisać i kupić kartę albo zapłacić za usługi więc telefon jak dają dodatkowo do tego jakiś dobry to jest spokoTak naprawdę dla każdego modelu trzeba sobie to policzyć, ale przeważnie wychodzi drożej niż cena rynkowa telefonu. Chyba, że jest promocja na jakiś model bo wtedy fajne ceny są.
![]()
SuperMasz dobra datę na prenatalne [emoji16] moje urodziny [emoji16]
![]()
Daj znać poHejja sie zbieram do pracy a potem w koncu wizyta
oczywiście w robocie bede cały czas myślała co i jak i pewnie mi sie dluzyc bedzie... życzę również wszystkim udanych wizyt i samych najlepszych wiadoomosci!!:* pewnie odezwe sie dopiero po wizycie ( prawdopodobnie dzis ostatni dzien w pracy wiec bede chciala wszystko zrobic zeby zaleglosci nie było)
I rogal. Chyba się skuszeFajna ta sukienka z dzinsu
ZazdroszczęWitam sie i ja
W koncu od 3 dni czuje mojego Zosiakazaczela dawac znac ze tam siedzi
![]()
Jana teżJa to bym chciała żeby jak najszybciej leciało![]()
Tak tak, ale żeby się nie pogubić pisałam po kolei
03
Generalnie wszystko ok
![]()
Moje dla odmiany zrobią się całkiem siwe [emoji23]Ja też najlepiej jakby był już lipiec bo moje włosy na prawdę do lipca się wyprostuja![]()
![]()