Margana
Fanka BB :)
A no to jak planujesz zestaw to wiadomo, ze w komplecie zawsze taniej.Wiem ale np. Zastanawiam się czy lepiej kupić za 80zl baldachim. Czy za 180 baldachim, pościel, wypełnienia, obicia
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A no to jak planujesz zestaw to wiadomo, ze w komplecie zawsze taniej.Wiem ale np. Zastanawiam się czy lepiej kupić za 80zl baldachim. Czy za 180 baldachim, pościel, wypełnienia, obicia
A ja biorąc pod uwagę sklonnosci moich sióstr i mamy to boję się, że zamiast urodzić 18 lipca jak mam termin to urodzę w sierpniu... U nas często wszyscy się rodzą po terminie i to po dwa tygodnie... Siostra miała kilka dni podawana oksytocyne i nicWłaśnie miałam to pisać fajnie ja juz nie mogę się doczekać![]()
Ja przypakowanyMy juz mamy trzy bałwanyi na Podhalu dalej sypie
moje dzieci by tylko w śniegu leżały, a ja patrze tylko na prognozy kiedy to sie stopi
Tego rozbudowanego bałwana lepili z moim bratemZobacz załącznik 838951 Zobacz załącznik 838952
O jak ladnie sie zaokragla[emoji3]pochwalę się moim brzuściem 16t2d![]()
![]()
Mnie tez to przeraza[emoji53]Mi sie nie spieszy do porodu. Juz w nocy sie budzę i boję tak strasznietrzeci raz to przeżywać... brrrrrrr.
No dla roczniaka mialam ta niemowleca, bo dopiero po roku zaczelam urzywac.Bo właśnie spora ta kołderka :-)a gdzie dopiero taka dla niemowlaczka![]()
Wow, ale Wam fajnie!My juz mamy trzy bałwanyi na Podhalu dalej sypie
moje dzieci by tylko w śniegu leżały, a ja patrze tylko na prognozy kiedy to sie stopi
![]()
Tego rozbudowanego bałwana lepili z moim bratemZobacz załącznik 838951 Zobacz załącznik 838952
Oj nie zycze Ci tego.A ja biorąc pod uwagę sklonnosci moich sióstr i mamy to boję się, że zamiast urodzić 18 lipca jak mam termin to urodzę w sierpniu... U nas często wszyscy się rodzą po terminie i to po dwa tygodnie... Siostra miała kilka dni podawana oksytocyne i nic
![]()
Dokladnie fajny,zazdroszcze tej zimyJa przypakowanyA czapka pierwsza klasa
![]()
Rosnie domek rosnie.pochwalę się moim brzuściem 16t2d![]()
![]()
Też mam nadzieję, że się wylamie z rodzinnej tradycji [emoji39][emoji39] siostra miała być zaszywana bo jej się szyjka skracala... Koniec w końcu jej nie zszyli, miała leżeć itp i dwa tygodnie po terminie... Ja miałam się urodzić w lutym a wyszło, że 12 marca i wody zielone... Mam nadzieję rodzic w terminieOj nie zycze Ci tego.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017