Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie fajny,zazdroszcze tej zimy
Rosnie domek rosnie.
Dzieki dziweczyny w takim razie trzymam sie terminy z om. Tym bardziej ze u mnie dzieciaki zawsze wychodzily mlodsze z term usg.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jak yo jest z waszymi lekarzami? Trzymaja sie terminu usg czy om?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ale np. Zastanawiam się czy lepiej kupić za 80zl baldachim. Czy za 180 baldachim, pościel, wypełnienia, obicia
Ja też mam na przedniej ścianie i nic nie czuję... A jutro 18tc0dni
![]()
Ja jeszcze mam dość nisko łożysko (ale o przodujacym się mówi dopiero od 20tc więc możliwe, że w 20 już się podniesieNo właśnie ja już 20 Ty a dalej chyba to nie to mimo łożyska już na tylnej ścianieno chyba że tym razem to "to "
![]()
No ja to sie juz tak meczylam na koniec, ze terminu nie moglam sie doczekac, a co dopiero po[emoji6]Też mam nadzieję, że się wylamie z rodzinnej tradycji [emoji39][emoji39] siostra miała być zaszywana bo jej się szyjka skracala... Koniec w końcu jej nie zszyli, miała leżeć itp i dwa tygodnie po terminie... Ja miałam się urodzić w lutym a wyszło, że 12 marca i wody zielone... Mam nadzieję rodzic w terminiei że zacznę sama a nie tydzień w szpitalu leżeć i czekać ...
![]()
Sliczne dzieciatko[emoji5] I zakupy fajne[emoji5]
i to za grosze ze tak powiemSliczne dzieciatko[emoji5] I zakupy fajne[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017