zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Bedzie chlopak na pewnowszysyko w porzadku tylko w moczu mam troche leukocytow i mam zrobiic posiew
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Bedzie chlopak na pewnowszysyko w porzadku tylko w moczu mam troche leukocytow i mam zrobiic posiew
![]()
Gratuluję synka superBedzie chlopak na pewnowszysyko w porzadku tylko w moczu mam troche leukocytow i mam zrobiic posiew
![]()
Oto nasze 20 tyg 2 dni.![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jest jest widac roznice. I nie taka chudzinka 2 kg na plusie juz.Gdzie ten brzuszek nasza chudzinko![]()
Jestem za Filipem. U mnie jakby jednak sie okazalo ze chlopiec to takie imie mu damy.Mysle teraz nad imieniemJasiu czy Filip?? Oto jest pytanie...
Zakochalam sie....chce juz 1 marca i szal zakupowy.Zobacz załącznik 839032 Zobacz załącznik 839033 Zobacz załącznik 839036 Zobacz załącznik 839037 Wkoncu się doczekalam paczki,ale zdjęcia rozmyte bo caly czas wyskakuje mi że za duży format, przycielam zdjęcia Nic nie dało później zrobiłam zrzut z ekranu i też nic aż w końcu na zmniejszacz pl. I tak rozmyło mam nadzieję że troszkę widać ja się zakochałam![]()