Jola92
Fanka BB :)
Obstawiam golonkę, ewentualnie salcesonCiekawe kim będziemy do lipca haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Obstawiam golonkę, ewentualnie salcesonCiekawe kim będziemy do lipca haha
Hahaha dobre to musze mężowi pokazacZobacz załącznik 839069 tak na poprawę humoruchoć u mnie to chyba rzeczywistość i powinnam s8e poważnie zastanowić haha
@Margana też jeszcze nie zna. Częśc siusiaków zniknie a część wyrośnie jeszcze przed Nami wymiany ciuchów, obiecuje Wam że tak będzie
Spokojnie! Codziennie będziemy wpinać większe kokardy we włosy i będziemy super piękne!
Obstawiam golonkę, ewentualnie salceson![]()
Dokladnie. Ja zauwazylam najbardziej roznice w udach. Takie flaczki. Ehhhh brak cw. Robi swoje niby obwod uda taki sam ale konsystencja juz inna.hahahah
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
@Margana też jeszcze nie zna. Częśc siusiaków zniknie a część wyrośnie jeszcze przed Nami wymiany ciuchów, obiecuje Wam że tak będzie
Spokojnie! Codziennie będziemy wpinać większe kokardy we włosy i będziemy super piękne!
Hmmmm pewbie bedziemy wiekszoscia garmazeryjnych produktow tzn podrobow. Hihi...pasztetowa salcesonem golonka itd hahahahahCiekawe kim będziemy do lipca haha
Chowa sie gdzies wstydzioch.Gdzie schowałam maluszka ?![]()
Ja tez na 100 % dowiem się na polowkowych czy to napewno dziewczynka czyli 22 lutego oczywiście jeśli nie będzie ale kryła![]()