Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Helou! Co do zakupów w Lidlu... Jak widziałam na youtubie jak sie ludzie o karpia biją bo mi i ręce i cycki opadły. Nie wiem jak można sie tak upodlić.
Ja mam dzis mega lenia. Nawet zmywarki nie chce mi sie wypakować. Dobrze, że dzis Ł zabiera mnie do restauracji bo nie chce mi sie gotować![]()
@Karla88 ,pewnie masz rację, ale jedną ciążę straciłam, ta jest leżąca i świruje trochę bardziej niż normalnie..
chyba,że to pępowina![]()
ja kiedys ogladalalm jak babka z facetem juz starsi po 50-tce bili sie o robot masakara oni normalnie na ziemi lezeli i jeden drugiemu nie chcial oddac i wszyscy sie gapia nagrywaja ich ja sie zastanawiam tylko dlaczego w takich sytuacjach pracownicy nie reagują bądz ochrona czyste posmiewisko
Widziałam taki film na YT.. to te odpowiedniki thermomixa chyba?

Ja czasami mojego synka czuje bardzo mocno a kolejnego dnia już prawie w ogóle po czym kolejnego dnia znów się uaktywnia, może ma spokojniejszy dzieńJak nie czułyście ruchów 1-2 dni ,biegłyście do lekarza na usg? Moja lekarka jest na urlopie. Ja już mam czarne myśli i zaczynam panikować. Na IP jakbym pojechała to lekarz raczej mnie wyśmieje,że w 18tc mówię, że nie czuję ruchów? Ech.. wykończe się![]()