• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

[emoji23][emoji23][emoji23] A mowienie do slupa mam juz wycwiczone[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
W snach jest ponoc na odwrot, wiec mysle, ze corci siusiak nie wyrosnie[emoji6]
Trzymam kciuli za meza z tymi fajkami! A Ty tez palilas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak Dokladnie tez palilam teraz w ciazy nie i mam nadzieje ze tak zostanie. W 3 ciazy palilam nie moglam sie powstrzymam ciaglo mnie strasznie teraz powiedzialam ze zebym miala nawet wlosy z glowy rwac to nie wezme do ust. Dzieki mam nadzieje ze z D to tylko trudny okres detoxu a pozniej bedzie z gorki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak to jest ze szczepionka na wzw przy cc. Kurcze tak teraz mysle o tym. Bo raz nie pamietam kiedy mialam ostatnio. No i tatuaz robilam w sierpniu.

Tak Dokladnie tez palilam teraz w ciazy nie i mam nadzieje ze tak zostanie. W 3 ciazy palilam nie moglam sie powstrzymam ciaglo mnie strasznie teraz powiedzialam ze zebym miala nawet wlosy z glowy rwac to nie wezme do ust. Dzieki mam nadzieje ze z D to tylko trudny okres detoxu a pozniej bedzie z gorki.

To ja w pierwszej ciazy mialam z tym duzy problem. Strasznie mi sie chcialo palic, nie moglam przestac o tym myslec. I nie powiem, kilka razy sie zlamalam[emoji20] Teraz od pozytywnego testu nie zapalilam ani jednego i nawet mnie nie ciagnie. Czasem pomysle, ze bym sobie zapalila, ale to bardziej w sytuacjach kiedy palenie pomagalo w zabiciu czasu w konkretnych sytuacjach. Az jestem w szoku, ze teraz jest tak dobrze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ogolnie nic sie nie dzieje takiego ale jednak macie racje nie ma co ryzykowac... pozniej moge zalowac do konca zycia a maja przecież inna opcje

No wkoncu wiesz jak jak to jest w ciąży dziś się dobrze czujesz na drugi dzień możesz mieć słabszy dzień mdłości, ból kręgosłupa cokolwiek po za tym masz też swoje tu wizyta badania itd a tak zawsze byś była "uwiazana "jakby nie było. A jednak nie chodzi o jednorazowa pomóc 2 -3 godz tylko caly miesiąc , a jak mają inna opcję to już w ogóle .. :)

mojego też, ale myślę, że autorzy rankingu nawet nie wiedzą, gdzie takie zadupie jest ;)
Poza tym szpital jest mały, ma mało łóżek, itd, ale opinię "lokalnie" ma bardzo dobrą, i to mi wystarczy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój szpital jest na 11 miejscu :O a opinie ma straszne, nawet znieczulenia nie dają. Nie wiem czym sobie zasłużył na tak szczytne miejsce

reklama
Hej :) ja od samego rana mysle... nie wiem co mam robic... bratowa zapytala czy przypilnuje im dziecka przez miesiac... tylko jest problem bo dziecko ma ponad rok i nie chodzi a wazy 11 kg... ja sie boje jej podnosic i mowilam jej to a ona ze nie bede musiala... ale wiem ze sa sytuacje co musisz podniesc dziecko chodzby nawet zeby go z lozeczka wyciagnac albo do karmienia na krzesle posadzic... i nie wiem co robic wiem tez ze maja inna opcje zawozenia dziecka do siostry jej ...co byscie mi radzily?
Ja bym się w życiu nie zgodziła na to. Co innego jak dziecko jest już choć trochę samodzielne i faktycznie nie musiałabyś go dźwigać. Tu pewności nie masz. To jeszcze maluszek [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry