Agatka29
Fanka BB :)
Właśnie obawiałem sie ze jak napisze oo tej kiełbasie z ogniska, to biedni mezowieO jeju ale mi narobilas ochoty na kiełbasę z ogniska jej pyszności chyba aż męża pogonie niech rozpala i mi piecze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie obawiałem sie ze jak napisze oo tej kiełbasie z ogniska, to biedni mezowieO jeju ale mi narobilas ochoty na kiełbasę z ogniska jej pyszności chyba aż męża pogonie niech rozpala i mi piecze![]()
Ja zarządzanieOn górnictwo a ty?
![]()
Ło jeju jeju dla mnie to już strasznie skapikowane : D szkoda że nie ma opcji kopiuj wklejŻeby wrzucić filmik, to trzeba go wrzucić np na dysk Google, wybrać że odczyt dla każdego, kto ma link i wrzucić link..
Albo na YouTube itd wrzucić....
Ale to niestety komplikuje bardzo
![]()
Dla mnie tak samo za bardzo skomplikowaneŁo jeju jeju dla mnie to już strasznie skapikowane : D szkoda że nie ma opcji kopiuj wklej![]()
Oj mój dawał szybko znak więc mam nadzieję że silny zdrowy chłop rośnieStrasznie szkoda ze nie możnaa ja siedzę i ciągle oglądam te nasze dzieciaczki juz naprawdę silne są
![]()
U mnie to samo albo jak chce komuś pokazać to też ciszaJa też widzę jak brzuch mi się rusza, ale zawsze gdy próbuje nagrać to cisza... nasza Zuzia chyba nie lubi być nagrywana [emoji16]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom