Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zazdroszczę tez chciałabym być juz po :-) to na kiedy masz termin ?:-)Ja polowkowe juz mialam w czwartek. Wszystko bylo ok a wsga 390 gram. Po kolejnej wizycie 15.03 zacznę kompletowac wyprawke.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wcześniej robiłam na onlinowym kazaplan (jest na stronie leroy merlin), teraz, jak miałam dużo czasu leżąc walczę z pcon - jedyny darmowy profesjonalny program (darmowy też do zastosowań komercyjnych), ale uprzedzam, że wymagania ma niemałe, choć działa mi na ciut słabszym procku niż w specyfikacji, to ramu że...Odbiegając od tematu. Podaj proszę nazwę tego programu co projektujesz pokój
SuperJa polowkowe juz mialam w czwartek. Wszystko bylo ok a wsga 390 gram. Po kolejnej wizycie 15.03 zacznę kompletowac wyprawke.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnim razem odkryłyśmy też fajen knajpki w czymś co się nazywa... jakieś młyny..? Nie pamiętam. Jakby zrewitalizowana strefa industrialna z restauracjami i klubami. Ale rozumiem też że jak w danym mieście mieszkasz to powszednieje i nie wydaje się takie interesujące jak dla przyjezdnych.Bruno Mars uwielbiam szczegolnie just the way You areHelou!
U nas był w miarę aktywny poranek, najpierw urodziny kolegi z klasy Frania, potem pojechaliśmy do szpitala w którym chcę rodzić, obejrzeć co i jak i dowiedzieć się o szczegółach- przyjmują od 32 tyg. Ogólnie wszystko mi się podobało. No i teraz obiad i czekamy na kolegę Franka który przychodzi na noc... Ogarniam takie rozrywki póki mam siłę, potem niech on odwiedza kolegów
Co do Krakowa, to ostatni raz byłam rok temu, w lecie, na koncercie Bruno Marsa... Było ekstra! Wynajęłyśmy z koleżankami mieszkanie koło rynku i miałyśmy super babski weekend..! Z restauracji uważam że super Aqua e Vino, włoska, na Wiślnej. Trafiłam tam z 10 lat temu i jak czasami jestem w krakowie to zawsze tam jem i zawsze jedzenie przepyszneOstatnim razem odkryłyśmy też fajen knajpki w czymś co się nazywa... jakieś młyny..? Nie pamiętam. Jakby zrewitalizowana strefa industrialna z restauracjami i klubami. Ale rozumiem też że jak w danym mieście mieszkasz to powszednieje i nie wydaje się takie interesujące jak dla przyjezdnych.
Udało mi się nagrać jak dzidzia kopie szkoda ze nie można tutaj wstawić filmu![]()
Ładne kompleciki po 25 zł, cena super ,szkoda ze jeszcze nie znam płci
Parę km ode mnie jest taki sklep prowadzą również sprzedaż internetową, mnóstwo fajnych ciuszków za rozsądne ceny ;-)Zobacz załącznik 839496 Zobacz załącznik 839497 Zobacz załącznik 839498 Zobacz załącznik 839499
Ja 22 i juz nie mogę się doczekać po usg od razu lece na zakupy![]()
Bruno Mars uwielbiam szczegolnie just the way You are![]()
Zazdraszczam oczywiście tak pozytywnieTaaaak.. ale cały koncert był super. A jak się koleś rusza... Czad![]()