kinga30
Fanka BB :)
Nie wyobrażam sobie tegoI to ona udzieliła wywiadu wysokim obcasom..
mam cały artykuł oczywiście same orzyklady szczęśliwych kobiet po aborcji wszystkie z forum internetowego [emoji849] żenada
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wyobrażam sobie tegoI to ona udzieliła wywiadu wysokim obcasom..
mam cały artykuł oczywiście same orzyklady szczęśliwych kobiet po aborcji wszystkie z forum internetowego [emoji849] żenada
![]()
Powiedzcie mi czy można odtwozyc film
![]()
Ale apetyt robiszTak! Super
Jak wasz wieczór? U nas chłopaki bawią się razem wiec mamy spokój, nachosy, home made guacamole i netflix
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom![]()
Ja mogę powiedzieć coś na ten temat... Ale raczej nic pozytywnego... I aborcja nie jest ok... Tzn zależy pod jakim kątem się patrzy.. Bo jest kobieta zaszła w ciążę i wymyśliła sobie nagle że nie chce dziecka "bo nie" i idzie do lekarza z "prośbą" taką to bym zabiła...![]()
![]()
Aborcja jest Ok !
A w srodku artykuł na 5 Str jak to aborcja jest prosta i przyjemna laska opowiada o tym ja czeka aż się zaczną skurcze i wcale się nie stresuje
Ja pierd... e jak można takie coś napisac za chwile nastolatki będą zachodzić w ciąże i dokonywać aboracje jak zabiegi u kosmetyczki
Ja mogę powiedzieć coś na ten temat... Ale raczej nic pozytywnego... I aborcja nie jest ok... Tzn zależy pod jakim kątem się patrzy.. Bo jest kobieta zaszła w ciążę i wymyśliła sobie nagle że nie chce dziecka "bo nie" i idzie do lekarza z "prośbą" taką to bym zabiła...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wzór piękny, w moim guście. Tylko te zaokrąglone dno gondoli mi się strasznie nie podoba. Ktos tu na forum użył nazwy "mydelniczka". Wiem jest to teraz hit mody, ale dla mnie jest koszmarne, więc będę szukać prostego. Ale w takim wzorze jak najbardziejHey macie upatrzone wózki mój ideał to ten groszek zakochałam się w nim![]()
![]()
![]()
![]()