• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

I to ona udzieliła wywiadu wysokim obcasom..
mam cały artykuł oczywiście same orzyklady szczęśliwych kobiet po aborcji wszystkie z forum internetowego [emoji849] żenada

16udyx8di9hvrs5t.png
Nie wyobrażam sobie tego

reklama
Hej,ciężko Was nadgonić,ale choć rzadko sie udzielam,to przynajmniej staram się śledzić,co się dzieje u Was:) co do ruchów dziecka, to na razie mam takie dziwne coś,ale nieregularnie,no i nie wiem,czy to na pewno bobas i trochę się martwię:/ jeśli chodzi o Kraków,to absolutnie się nie zgadzam,że tu nic ciekawego nie ma! Mieszkam w tym mieście od urodzenia i uwielbiam tu żyć:) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu:)

1518895675-f132aa2ac052c44d-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

Aborcja jest Ok !
A w srodku artykuł na 5 Str jak to aborcja jest prosta i przyjemna laska opowiada o tym ja czeka aż się zaczną skurcze i wcale się nie stresuje
Ja pierd... e jak można takie coś napisac za chwile nastolatki będą zachodzić w ciąże i dokonywać aboracje jak zabiegi u kosmetyczki
Ja mogę powiedzieć coś na ten temat... Ale raczej nic pozytywnego... I aborcja nie jest ok... Tzn zależy pod jakim kątem się patrzy.. Bo jest kobieta zaszła w ciążę i wymyśliła sobie nagle że nie chce dziecka "bo nie" i idzie do lekarza z "prośbą" taką to bym zabiła...

p19u3e3kkhf5grdg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja mogę powiedzieć coś na ten temat... Ale raczej nic pozytywnego... I aborcja nie jest ok... Tzn zależy pod jakim kątem się patrzy.. Bo jest kobieta zaszła w ciążę i wymyśliła sobie nagle że nie chce dziecka "bo nie" i idzie do lekarza z "prośbą" taką to bym zabiła...

p19u3e3kkhf5grdg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No właśnie one to propagują ze zachodzisz w ciąże ale się rozmyślają wiec idziesz sobie i robisz aborcje do tego szczęście z ciebie tryska bo pozbylas się problemu

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry