Karla88
Fanka BB :)
No wlaswła wczoraj miałam taki przezroczysty jak białko jajka kurzego ? Masz też taki ciągnący czy nie? Bo sama już nie wiem bo wczoraj to zauważyłam dopiero
Ja mam taki ciągnący przezroczysty
Czasem biały gesty a czasem zoltawy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlaswła wczoraj miałam taki przezroczysty jak białko jajka kurzego ? Masz też taki ciągnący czy nie? Bo sama już nie wiem bo wczoraj to zauważyłam dopiero
Oj to wspolczuje. Choey facet to gorzej niz dziecko[emoji6] Oby szybko wyzdrowial!Fajnie się macietylko uważajcie na siebie i nieszalej za dużo
mój taki chory że szok Ale do lekarza nie chce byłam w aptece wczoraj zaopatrzylam go w leki i tak sobie "osobno "spędzamy weekend ja w jednym pokoju On w drugim tylko herbatę mu robię mówię które lek o której ,robię jedzonko i uciekam od niego mam na nadzieje ze nas niezlapie
![]()
Mi nigdy nie wyjdzie na zewnatrz, bo jest zbyt glegoki, ale od jakiegos czasu zrobil sie bardziej wrazliwy[emoji6]Witajcie!!
Ja zuwazylam ze wypycha mi pępek [emoji14]
myśle ze niedługo bedzie taka antenka stercząca Haha
Któraś z was tez tak ma?
Super gratulacje !!!
Ja też zauważyłam,że mam coraz płytszy pępek,śmieszne to jestWitajcie!!
Ja zuwazylam ze wypycha mi pępek
Któraś z was tez tak ma?
Super gratulacje !!!
Czyli to normalne,dzięki dziewuszki trochę się uspokoiłam ,uffff.....Ja mam taki ciągnący przezroczysty
Czasem biały gesty a czasem zoltawy
![]()
Mnie się wydaje że mi się wręcz pogłębił w ciąży jeszcze bardziejMi nigdy nie wyjdzie na zewnatrz, bo jest zbyt glegoki, ale od jakiegos czasu zrobil sie bardziej wrazliwy[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie to samo, ciągnące się bezzapachowe, przezroczyste lub mleczne białko kurzeCzyli to normalne,dzięki dziewuszki trochę się uspokoiłam ,uffff.....
DziękiU mnie to samo, ciągnące się bezzapachowe, przezroczyste lub mleczne białko kurze![]()
Witajcie!!
Ja zuwazylam ze wypycha mi pępek
Któraś z was tez tak ma?
Super gratulacje !!!