kinga30
Fanka BB :)
@martaaa515 co tam u Ciebie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak apetyt jest to trzeba jeść :-)gdybym mogła to tez więcej bym jadla ;-)ja nie mam i czasem jem bo musze , może przez okropne wymioty na początku ciąży żołądek mi się zacisnąl i teraz jem bardzo mało ,szybko się najadamO ja teraz nadrabiam z jedzeniem, sie smieja że mnie, ze obiad jak dla chłopaja mam dzisiaj 18+4

Dobrze pamietasz to ja pisałam, ten tydzień mi bardzo szybko zleciał, nastepny też zleci bo w środę wizytaNo widzisz, a Dopiero pamiętam jak pisałaś że pojechał w niedzielęchyba że pomyliłam osoby ?
Mój na szczęście za 18 dni tez będzie spowrotem ale tylko na trzy dni :/
Zazdroszcze, gdzie pracuje moze powiem mojemu zeby prace zmienil![]()
Ja też wymiotowałamJak apetyt jest to trzeba jeść :-)gdybym mogła to tez więcej bym jadla ;-)ja nie mam i czasem jem bo musze , może przez okropne wymioty na początku ciąży żołądek mi się zacisnąl i teraz jem bardzo mało ,szybko się najadam![]()
Ja tez tak mam zero zachcianek apetyt mniejszy o połowę niż przed ciążą. 2 tygodnie temu byłam ważnona i waga taka sama jak na początku ciąży ani kg więcejbrzuszek powoli rośnie, małe skacze że czuć pod ręką, nie mam się czym martwić wagą, jak dziecko zdrowo rośnie i wyniki są dobre .dzisiaj mam 16.6 tydz jeszcze zdążę nadrobić kg ;-)
No teraz jest fajnie, niedługo będzie trochę wiecej bo Wielkanoc i akurat mu tak fajnie wypadnieTaki układ super. Dwa tyg w pracy tydzień w domu.. K będzie próbował tak załatwić żeby też tak zjeżdżać ale ciężko :/
Ja to tak. ze trafiłam do szpitala z odwodnienia ..Ja też wymiotowałama teraz na obiad 2.5 kotleta haha kurcze szkoda, że mi się choć trochę nie zacisnął
![]()
Nie jest tak źle
Dobrze pamietasz to ja pisałam, ten tydzień mi bardzo szybko zleciał, nastepny też zleci bo w środę wizyta![]()