kinga30
Fanka BB :)
No miesiac ale moj w sumie pojedzie jeszcze raz na 2 tygodnie i potem zjedzie na tydzień, 3 dni do pracy i zjedzie na Swieta i po świętach pojedzie tylko na 4 dni i znowu na tydzieńEee to jeszcze długo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No miesiac ale moj w sumie pojedzie jeszcze raz na 2 tygodnie i potem zjedzie na tydzień, 3 dni do pracy i zjedzie na Swieta i po świętach pojedzie tylko na 4 dni i znowu na tydzieńEee to jeszcze długo![]()
Dokładnie też na to liczęja ogólnie to jestem cieplolubna i już sie nie mogę doczekać +20
![]()
Ja też czekam aż pranie będę mogła na dworzu wieszaćDokładnie też na to liczęja ogólnie to jestem cieplolubna i już sie nie mogę doczekać +20
![]()
świeży zapach ,w domu to już nie to samo .. ,albo wszystko wietrzyć, pościel itp 
Jeszcze trochę i na własne oczy zobaczy to jak wasz maluch wariuje
Miałam taki filmik z 8 miesiąca ale tel się popsuł i po filmie, a nigdzie nie zgralam sobie .Warto nagrać i mieć taką pamiątkę :-)
Ja to czasem też oglądam na YT takie filmiki![]()
Ja sie doczekac nie moge siedzenia na hustawce kolo domu albo w altanie. U nas jest piekny ogrod pelno kwiatkow i roznych alejekI ja teżsłoneczka, ptaków, kwitnących drzew, skoszonej trawy, pąków na krzakach i ciepłego wiaterku, otwartego balkonu <33
No miesiac ale moj w sumie pojedzie jeszcze raz na 2 tygodnie i potem zjedzie na tydzień, 3 dni do pracy i zjedzie na Swieta i po świętach pojedzie tylko na 4 dni i znowu na tydzień
Twoj ma urodziny koniec kwietnia?Może mu maluch zrobi prezent na urodziny pod koniec kwietniajuż bede w 27 TC
![]()
Wietrzenie pościeli.. najlepszeJa też czekam aż pranie będę mogła na dworzu wieszaćświeży zapach ,w domu to już nie to samo .. ,albo wszystko wietrzyć, pościel itp
![]()
W kalendarzu juz pozaznaczaneJak już wyliczone![]()