oliwiapatrycja
Fanka BB :)
A jak dobrze się potem śpi jak taka pościel się powietrzy cały dzień na słoneczkuWietrzenie pościeli.. najlepsze
Oooooo chce wiosnę !!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak dobrze się potem śpi jak taka pościel się powietrzy cały dzień na słoneczkuWietrzenie pościeli.. najlepsze
Oooooo chce wiosnę !!

Hehe zapraszam!!![]()
Ja mam urodziny 17 lipca a termin według usg 25-26 lipiecNie mąż 28 a synek dzień później. Za to córka 23 lipca a ja mam imieniny 24 lipca![]()
moja mama też ma urodziny 17 lipca ciekawe czy mi dzidzia zrobi prezent na urodziny Moj ma dzis urodziny i tak popil wczwczeoraj ze hej... spal dzis caly dzien na hotelu eehhh te chlopy
To bardzo możliweJa mam urodziny 17 lipca a termin według usg 25-26 lipiecmoja mam też ma urodziny 17 lipca ciekawe czy mi dzidzia zrobi prezent na urodziny
![]()
Wszystkiego najlepszego dla niegoMoj ma dzis urodziny i tak popil wczwczeoraj ze hej... spal dzis caly dzien na hotelu eehhh te chlopy
A jak dobrze się potem śpi jak taka pościel się powietrzy cały dzień na słoneczku![]()
Nie mąż 28 a synek dzień później. Za to córka 23 lipca a ja mam imieniny 24 lipca![]()
Chciałabym. Jeden dzień wtedy do świętowania ,mama, babcia ,i wnuczek/wnuczkaTo bardzo możliwe![]()
jedna imprezka by była już No bywa ..Nooodokładnie
tylko zawsze strzepuje 50razy bo się boje ze mi jakiś robak albo pająk zamieszkał w pościeli
A moja mama chciała sobie przewietrzyć pościel ostatnio, zapomniałam zdjac. Przyszła o 22 z pracy a pościel na kość zamarzniętahahah
tym bardziej teraz w ciąży taka pamięć...