olaaa7
Fanka BB :)
Myślę, że to taki kryzys pourlopowy i szybko miniei to najważniejsze
brakuje mi trochę pracy, ludzi, itd, ale maleństwo najważniejsze
więc skoro masz powody pracować, to trzymam kciuki, żeby było ok, i żebyś się dobrze czuła![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że to taki kryzys pourlopowy i szybko miniei to najważniejsze
brakuje mi trochę pracy, ludzi, itd, ale maleństwo najważniejsze
więc skoro masz powody pracować, to trzymam kciuki, żeby było ok, i żebyś się dobrze czuła![]()
Właśnie tak mi się kojarzyło ze ktoś napewno dziś ma trzymam mocno kciuki :*Ja mam [emoji16]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :*
O to już 3 osoby dziś mają polowkowe fajnie trzyam kciuki :* przez brzuszek i czasem dopochwowe jeśli mierzy szyjkęJao 19
na takim badaniu jest samo usg przez brzuszek? nie mam pojęcia a jadę do obcego lekarza i to ponad 80 km
![]()
Aga wchodze na lod, bo ktos musi mloda pilnowac, a M nie jezdzi. Jak sie uda wypozyczyc jezdzik to mloda sama jezdzi, a ja ja tylko pilnuje i ucze[emoji6] Statam sie za wiele nie jezdzic bo sie troche boje.super![]()
mam nadzieję, że dzień był bardzo udany![]()
no i trochę zazdroszczę tej pizzy... [emoji14]
btw, też jeździsz a łyżwach, czy tylko do towarzystwa?
Jak te 20 lat temu umialas to umiesz dalej. To jak jazda na rowerze, nie zapomina sie[emoji5]nigdy nie widziałam takiego jeździka, ale musi to być fajne![]()
u mnie O też w ogóle nie jeździ, tzn nigdy w życiu nie miał łyżew na nogach, a ja w sumie ostatni raz blisko 20 lat temu, więc nie wiem, czy to się jeszcze kwalifikuje jako "umiem jeździć"![]()
Gratulacje! Polowa za Toba[emoji5]Witam się poniedziałkowo i pourlopowo [emoji14] Jak mi się nie chceeeeeeDziś kończę 20 tydzień [emoji173]
Niedługo zaczniesz juz mocniej czuć maluszka moja właśnie tak daje czadu ze nie wiem rozpycha się skacze nie wiem co ona tam wyprawia ale super uczucieMyślę, że to taki kryzys pourlopowy i szybko minieWłaśnie malutki zaczął kopać tak delikatnie [emoji7] Szkoda, że to tak raz dziennie po kilka chwil. Chciałabym go czuć częściej.
No właśnie o kropelkach nie myślałam jeszcze bo to dopiero pierwszy dzień po urlopie więc pewnie taki szok dla oczu![]()
Liczę, że urodzę troszkę szybciej niż w 4o tygodniuGratulacje! Polowa za Toba[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Który masz dziś tydzień? Oj bardzo bym chciała już czuć go codziennie przynajmniej ze dwa razyNiedługo zaczniesz juz mocniej czuć maluszka moja właśnie tak daje czadu ze nie wiem rozpycha się skacze nie wiem co ona tam wyprawia ale super uczucie![]()