• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

i to najważniejsze :)
brakuje mi trochę pracy, ludzi, itd, ale maleństwo najważniejsze :)
więc skoro masz powody pracować, to trzymam kciuki, żeby było ok, i żebyś się dobrze czuła :)
Myślę, że to taki kryzys pourlopowy i szybko minie :) Właśnie malutki zaczął kopać tak delikatnie [emoji7] Szkoda, że to tak raz dziennie po kilka chwil. Chciałabym go czuć częściej.

reklama
super :)
mam nadzieję, że dzień był bardzo udany :)
no i trochę zazdroszczę tej pizzy... [emoji14]
btw, też jeździsz a łyżwach, czy tylko do towarzystwa?
Aga wchodze na lod, bo ktos musi mloda pilnowac, a M nie jezdzi. Jak sie uda wypozyczyc jezdzik to mloda sama jezdzi, a ja ja tylko pilnuje i ucze[emoji6] Statam sie za wiele nie jezdzic bo sie troche boje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

nigdy nie widziałam takiego jeździka, ale musi to być fajne :)
u mnie O też w ogóle nie jeździ, tzn nigdy w życiu nie miał łyżew na nogach, a ja w sumie ostatni raz blisko 20 lat temu, więc nie wiem, czy to się jeszcze kwalifikuje jako "umiem jeździć" :rofl:
Jak te 20 lat temu umialas to umiesz dalej. To jak jazda na rowerze, nie zapomina sie[emoji5]
3 lata temu jak poszlismy pietwszy raz z corka to tez weszlam na lod po przetwie ok. 20 lat i normalbie jezdzilam[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Gratulacje! Polowa za Toba[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Liczę, że urodzę troszkę szybciej niż w 4o tygodniu :)

Niedługo zaczniesz juz mocniej czuć maluszka moja właśnie tak daje czadu ze nie wiem rozpycha się skacze nie wiem co ona tam wyprawia ale super uczucie :D
Który masz dziś tydzień? Oj bardzo bym chciała już czuć go codziennie przynajmniej ze dwa razy :)
Dziwi mnie trochę, że czuję tylko te kopnięcia po jednej stronie brzucha, w dokładnie tym samym miejscu no i że nie czuję jakiegoś przemieszczania się maluszka, łaskotania itp a tylko kopniaczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry