olaaa7
Fanka BB :)
Jaki słodziakZobacz załącznik 839663 mój wygląda tak nawet się uśmiechał do mamuni dziś na wizycie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaki słodziakZobacz załącznik 839663 mój wygląda tak nawet się uśmiechał do mamuni dziś na wizycie![]()
Tak co trzy dni kazał brać clotrimazolum, w pierwszej ciąży pamięta że brałam ci 4 dni a jak zapomniałam to raz w tygodniuDzis na 17.30 jade.
A Ty masz stosowac jakies globulki zapobiegawczo?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
O jakie piękneZobacz załącznik 839663 mój wygląda tak nawet się uśmiechał do mamuni dziś na wizycie![]()
Jej cudownie <3Zobacz załącznik 839663 mój wygląda tak nawet się uśmiechał do mamuni dziś na wizycie![]()
Że mnie się dziewczyny śmiały że gonie z wyprawka a mam tylko pieluche flanelowa, 5 ubranek, rożek i łóżeczkoKurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam oprócz kocyka i białych bodow![]()
Jaki słodziakŚliczności. Który masz dziś tydzień? Ile maluszek waży?
O jakie piękneile waży ?
Ja będę w.21.+ 5 i niby też wychodziło z poprzednich USG że o tydzień starsze to ciekawe ile będzie ważylo?370no mój kochany tak ładnie się uśmiechnol
![]()
Piękny uśmiech :-)Zobacz załącznik 839663 mój wygląda tak nawet się uśmiechał do mamuni dziś na wizycie![]()