Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U Was też tak ładnie słoneczko świecie w okna? Wydaje się normalnie jakby było ze 20 stopni ciepła na dworze jej jak ja tęsknię za wiosna latem![]()
Jak ziewa <3Wrzucę kilka fotek tutaj a resztę w wątku z usg
Nasz akrobata (stopa przy nosku)Zobacz załącznik 839724
Strasznie męczące są te wygibasy[emoji173]
Zobacz załącznik 839725
Stópki [emoji7]
Zobacz załącznik 839726
Też właśnie tak mam... Siku co 5min i jak tu gdzieś pojechaćmj syn kopie mnie w pecherz... co kopnie to mam odruch ze chce mi sie sikac ide do lazienki a ttam nic i znow kopie i znow chce sie sikac co za mały łobuz <3
Ja w sumie caly czas radę daję normalnie w okolicę pepka. Siniaki sa bo to ciagle te same miejsca ale jest do wytrymania. Na bokach brzucha się nie robi. Zostaje tylko ramię. To ze w necie pisza lub pokazuja ze boki brzucha to bzdura. Rownie dobrze mozesz pół dawki wylac do kosza jak nie wiecej. Jestem po rozmowie i spotkaniach w tej sprawie z dwoma pielegniarkami. Obie mowia to samo. Ramię ok ale nie boczki.Miałam kilka tygodni temu jakiś kryzys ze cały czas jakieś krwiaczki wychodzily ciężko było przebić skórę :/ ale teraz jakoś lepiej mi wchodzą ale już zeszłam na boczki brzucha a Ty jak tam z zastrzkami?
A ja dokładnie w 30.4 to prawie 31 :-)
mj syn kopie mnie w pecherz... co kopnie to mam odruch ze chce mi sie sikac ide do lazienki a ttam nic i znow kopie i znow chce sie sikac co za mały łobuz <3
Ja kupiłam właśnie tą C ale jeszcze nie przyszła więc nie powiem czy wygodna [emoji4] dziewczyny mają i polecają [emoji4]Link do: MEGA ZESTAW Poduszka ciążowa 4w1 + antywstrząsowa, myślicie że taki czy prosty jest wygodniejszy ?
Ja mam taką w literę C. Jest wygodna. Tylko w nocy czaswm jak już muszę się obrócić na drugi bok to troszkę tak ciężko jest bo trzeba się wyplątać z niej i potem znowu zrobić kokonik.Ja kupiłam właśnie tą C ale jeszcze nie przyszła więc nie powiem czy wygodna [emoji4] dziewczyny mają i polecają [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To mnie wystraszyłas mi ginekolog i genetyk mówił żeby stopniowo schodzić na boki bo wiadomo jak brzuch rośnie to ciężko złapać skórę kolo pępka..Ja w sumie caly czas radę daję normalnie w okolicę pepka. Siniaki sa bo to ciagle te same miejsca ale jest do wytrymania. Na bokach brzucha się nie robi. Zostaje tylko ramię. To ze w necie pisza lub pokazuja ze boki brzucha to bzdura. Rownie dobrze mozesz pół dawki wylac do kosza jak nie wiecej. Jestem po rozmowie i spotkaniach w tej sprawie z dwoma pielegniarkami. Obie mowia to samo. Ramię ok ale nie boczki.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom