Agatka29
Fanka BB :)
@malina_11 to ty i tak masz dluga ta szyjkę,a ile miałaś wcześniej ? Że stwierdził że się skraca ? I jakie zalecenia ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już zajęte![]()
I co? Lekarz mówił, ze coś nie tak z tą szyjką? Coś będzie robić?
@malina_11 to ty i tak masz dluga ta szyjkę,a ile miałaś wcześniej ? Że stwierdził że się skraca ? I jakie zalecenia ?
Ja biorę 2 razy dziennie magnez ,ale ja szyjkę mam 2,4 i pessar ( nie wiem jaka teraz mam po 3 tyg od ostatniego mierzenia ) u mnie lekarz mówi że jak ma 2,,5 to wtedy robi się nieciekawie,ja startowałam z szyjka 3 cmpowiedział, że jest w granicy normy, pytał czy biorę magnez, i zalecił brać nospe.powiedzcie mi Ile razy dziennie mam brać? i jak wyglądają "normy" z tą szyjką?
powiedział, że jest w granicy normy, pytał czy biorę magnez, i zalecił brać nospe.powiedzcie mi Ile razy dziennie mam brać? i jak wyglądają "normy" z tą szyjką?
Ja biorę 3 razy dzienniepowiedział, że jest w granicy normy, pytał czy biorę magnez, i zalecił brać nospe.powiedzcie mi Ile razy dziennie mam brać? i jak wyglądają "normy" z tą szyjką?
Ja biorę 2 razy dziennie magnez ,ale ja szyjkę mam 2,4 i pessar ( nie wiem jaka teraz mam po 3 tyg od ostatniego mierzenia ) u mnie lekarz mówi że jak ma 2,,5 to wtedy robi się nieciekawie,ja startowałam z szyjka 3 cm

Mi lekarz kazał nie brać magB6 tylko aspargn bo jest z potasem. I od tej pory nie mam boli ami skurczy brzucha. Biorę 3x1