olaaa7
Fanka BB :)
A możesz pokazać jakie łóżeczko wybrałaś? Bo też chcemy białe tylko wahamy się między opcją z szufladą a bez.Tez sie zastanawiam jaki materac wybrać, łóżeczko juz wybrałam białe z szuflada. Im wiecej czytam tym mniej wiem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A możesz pokazać jakie łóżeczko wybrałaś? Bo też chcemy białe tylko wahamy się między opcją z szufladą a bez.Tez sie zastanawiam jaki materac wybrać, łóżeczko juz wybrałam białe z szuflada. Im wiecej czytam tym mniej wiem![]()
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE WIKI TAPCZANIK SZUF BIAŁE NOWEA możesz pokazać jakie łóżeczko wybrałaś? Bo też chcemy białe tylko wahamy się między opcją z szufladą a bez.
A możesz pokazać jakie łóżeczko wybrałaś? Bo też chcemy białe tylko wahamy się między opcją z szufladą a bez.
Ooo mam to samo odłożoneLink do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE WIKI TAPCZANIK SZUF BIAŁE NOWE
Wariantów jest kilka (link do pierwszego z brzegu), poprzednio widziałam też bez szuflady, itd. (wymiary zewnętrzne to 123x63)
![]()
Ładne ale dla mnie za drogie, tym bardziej, że bez materaca.Ja wybrałam takie, moja koleżanka ma w innym kolorze i jest bardzo zadowolona a oni wysyłają za granice bez dodatkowych kosztów. Stwierdziłam ze szuflada jednak może sie przydać bo my małe mieszkanie mamy.
Link do: Åóżeczko dzieciÄce moKee mini | kolor BiaÅy (Snow White)
Ładne ale dla mnie za drogie, tym bardziej, że bez materaca.

Ooo mam to samo odłożoneMyślisz, że lepsze będzie z wyciąganymi szczebelkami czy takie z samą barierką?
Ładne to łóżeczkochciałam takie proste, białe
O ile pamiętam jest wersja i z tym i z tym, wtedy najpierw z wyjetymi szczebelkami a potem sama barierka, a potem to już większe łóżeczko
Tylko właśnie z materacem nie wiem...
Koło mnie jest janpol, będę musiała jakoś w marcu przejechać się do sklepu fabrycznego, może będzie taniej
![]()
Ładne