Margana
Fanka BB :)
A moj spisywal sobie dane z wyniku.ja wzielam ale nawet nie spojrzał zapytal tylko czy wszystko ok byla odp ze tak wiec zrobil standardową wizyte + usg i potwierdzil plec![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moj spisywal sobie dane z wyniku.ja wzielam ale nawet nie spojrzał zapytal tylko czy wszystko ok byla odp ze tak wiec zrobil standardową wizyte + usg i potwierdzil plec![]()
Ja dostalam Amotaks czytalam ze mozna brac niektóre antybiotyki. Mam możliwość postawienia sobie bańki tylko nie wiem czy mozna [emoji53][emoji53]
![]()
Tez zrobi, bo pewnie kazdy potrafi. Ale jak nie ma uprawnien to nie powinien sie brac za to. A skoro Twojego nie ma na liscie to znaczy, ze uprawnien nie ma. Szkoda tylko, ze nic Ci nie wspomnial. Moj od razu wysylal do swojego kolegi, ktory ma uprawnienia.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Haha, ale wymyslil[emoji3]Mój też i jeszcze co najlepsze wymyślił sobie że teraz musimy to dobrze przemyslec bo On chce teraz Fabian na pierwsze a drugie myślimy razem bo później jakby był kolejny syn to tylko odwrotnosc by się zmieniła tych imiontak sobie mój to obmyslal
![]()
Dobrze, ze juz jest lepiej. Ciezko tak chorowac w ciazy[emoji53]Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Ja powoli wracam do żywych po przeziębieniu i chwalę w duchu osiągnięcia współczesnej medycyny, których nie wolno mi łykać... Jeszcze tylko ciąża, karmienie i będzie można chorować po ludzku
Nawet niemowlak dzisiaj jest dla mnie łaskawy i hasa po domu od pół godziny, a ja odpoczywam na kanapie. Miłego dnia![]()
A ja tak myślę czy nie przesunąć wizyty u mojego lekarza. Bo połówkowe jest 9ego a wizyta 12ego. I trochę za szybko bym była u lekarza, i znowu czekać 4tygodnieA moj spisywal sobie dane z wyniku.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Okej dziękija biore zwykly apap 500mg paracetamolu mi wystarczyla jedna tabletka, ale polozylam sie od razu zeby zasnąć i mi przeszlo po obudzeniu
Tak wiem, ale na etapie kiedy miałam pierwsze prenatalne jeszcze nie była całkiem wyprostowanaOla ja też mam tyłozgięcie ale w ciąży się prostuje,