SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ale fajnie widać [emoji16]Aaaaaahaha. Wstawiłam zdjęcie na innym forum![]()
Zobacz załącznik 839928
Udało mi się wystać w kuchni![]()
Zaobserwowałam, że maluszek leży po lewej stronie bo brzuch krzywy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale fajnie widać [emoji16]Aaaaaahaha. Wstawiłam zdjęcie na innym forum![]()
Zobacz załącznik 839928
A Twoja kiedy?To twoja dowiedziala sie pozniej niz moja!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno dobrze jest ćwiczyć mięśnie kegla [emoji16][emoji16] w ciąży to częste
![]()
Aaaaaahaha. Wstawiłam zdjęcie na innym forum
Zobacz załącznik 839928
Udało mi się wystać w kuchni
Faktycznie jest asymetryczny.Czy potrzebny i do czego to jak kto woliMoja corka przez pietwszy miesiac spala w rozku i tylko do tego nam sluzyl.![]()
Tez tak mialam jak sobie odkasływałam co chwila mokre majtki ale teraz pare dni spokój.to chyba popuszczania moczu.oj dzis chyba cos w powietrzu bo ja tez leze odpoczywam i ciagle cos jem i mieszam paluszki zaraz jablko zaraz czekolada itd mi na zgage pomagaja migdały tak wczoraj jadlam ze jezyk pokaleczylam sobie.synus dzis od rana szaleje a teraz chyba spi.jest to moja druga ciaza a ciagle mnie cos zaskakuje.jednak to prawda karzda ciąża inna
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak![]()
![]()
Dziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/
A to moje brzuszki jest juz naprawdę duży![]()
Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.A Twoja kiedy?![]()
Malenstwo pcha sie do jedzenia,ja zrobilam sobie wlasnie kanapke.....2 herbatniki a w srodek lycha masy krowkowej i male szaleje terez chyba ze szczescia.Aaaaaahaha. Wstawiłam zdjęcie na innym forum![]()
Zobacz załącznik 839928
Piekny brzuszekFaktycznie jest asymetryczny.