G
gosc12
Gość
A ja do McDonalda daleko mamSmaki dziewxzyny robicietak na noc,teraz będą śnić mi się lody ,chesburgery ,placki
: D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja do McDonalda daleko mamSmaki dziewxzyny robicietak na noc,teraz będą śnić mi się lody ,chesburgery ,placki
: D
Ja też i chwyba dobrzeA ja do McDonalda daleko mam![]()
Mi mój Ł spełnia wszystkie zachcianki nawet jeśli jakoś je tuszujęJa też i chwyba dobrzemusiałabyś się ubierać,w poniedziałek będę u lekarza to coś może przekosze
ale loda z Maca obowiązkowo
Tylko niech potem ta wiosna nadejdzie[emoji6]Mój nadal leży biedulek , mama w pl też już 3 tydzień chora.. jakieś cholerstwo tutaj podobno nawet 2 szpitale już zamknięte z powodu tego cholerstwa ..masakra z. Ale dobrze że i w pl i tutaj mają 0rzyjsc mrozy mam nadzieję , że wymrozi te wszystkie chorobska a później już zacznie się robić wiosna![]()
Pomarzekamy na nasze rozmiary w czerwcu ;D po porodzie zgubimy, jedyny okres co możemy pozwolić sobie aż tak bardzoMi mój Ł spełnia wszystkie zachcianki nawet jeśli jakoś je tuszujęAle musze go tego oduczyć bo zaraz będę wygladac jak pkaźnych rozmiarów wieloryb
![]()
Hahaha nawet nie wiedziałam że jakaś ocenę wcisnęłam ,sorki ale pisze na telefonie i mam za duze paluchy i jak przewijam to wciskam chyba,już kiedyś pisałam że ja jakieś głupie oceny ode mnie to nie ja bn nawet o nich nie wiem@Agatka29 wiem to "niezbyt mądre" dlatego chcę go tego oduczyć
O to nie wiedziałam że i z mlekiem można, a tak samo jak na wodę się robi? :-)
No sciskasz mięśnie tak samo jak wtedy gdy chce Ci się mocno siku, ale toaleta zajęta hahaPróbowałamnie umiem
![]()