ani_anita
Fanka BB :)
Najprościej rozluzniac na wdechu i zaciskać na wydechu. Można sobie wyobrazić, że masz w środku hamak, na którym leży kuleczka i próbujesz ją podciągnąć do góry, w stronę pępkaTo muszę zaczac ćwiczyć![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najprościej rozluzniac na wdechu i zaciskać na wydechu. Można sobie wyobrazić, że masz w środku hamak, na którym leży kuleczka i próbujesz ją podciągnąć do góry, w stronę pępkaTo muszę zaczac ćwiczyć![]()
A... czyli dlatego mi sie nie zdarzylo[emoji6] Ja akurat pracuje w bardzo duzym zakladzie pracy. A praca taka, ze kazda ciezarna idzie szybko na l4 i jest to normalne, wiec szanse marne na kontrole.Margana, jak płaci pracodawca ( w zakładzie powyżej 20 osób) to prawdopodobieństwo kontroli jest równe zerochyba, że pracodawca zasugeruje, że ściemniasz- ale oczywiste, że ciąży Ci nikt nie podważy.
A co do kontroli jak płaci ZUS to może być wezwanie na komisję do jednostki (bo to losuje system i nie wie co ci jest) że przyjdą do domu też jest marne prawdopodobieństwo
jutro też się wybieram do lidla![]()
Ech... wirusów niestety nie da się wymrozić :/Dokładnie niech wszystkie te choroby wymrozi
Żeby jeszcze ZUS był tego samego zdania co Ty to mogłabym uwierzyć [emoji6]Margana, praktycznie nie występuje kontrola a na pewno nie w domujak masz na chorobowym 2kę- to możesz chodzić, zakupy, spacer, lekarz cokolwiek [emoji14] jak masz jedynkę to gorzej bo masz leżeć
Ogólnie ciężarnych się nie sprawdzaa tym bardziej fb wam nikt nie sprawdza [emoji38]
No to współczuję ! Może przejdzie i tylko parę razy Cię pomeczyloNoc fatalna... wymiotowałam już 4 razy, nawet po wodzie. Jakiś wirus musiał mnie dopaść i teraz nie wiem jak się doczołgam na wizytę na 9 [emoji37][emoji37][emoji37]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Teraz doszła biegunka więc czarno widzę wyjście z domu. Koło 8 będę decydować co robić...No to współczuję ! Może przejdzie i tylko parę razy Cię pomeczylo
Trzymam kciuki za wizytę![]()
O kurde..a.mozna w ciazy wziasc np wegiel lecznczniczy ?Teraz doszła biegunka więc czarno widzę wyjście z domu. Koło 8 będę decydować co robić...
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nie mam pojęcia, w razie jakbym nie pojechała to zadzwonię do mojej lekarki i podpytam czy coś można wziąć.O kurde..a.mozna w ciazy wziasc np wegiel lecznczniczy ?