Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śliczna mamusiaCześć mamuśki dawno mnie nie było ale jakoś czasu mi brak.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Podczytuję czasami co tam u Was. Ja już czekam z niecierpliwością na poniedziałek i połówkowe.
Dzisiaj też byłam w Lidlu tyle że kupiłam parę rzeczy ciążowych![]()
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wow super! Ale tego dużo i jakie ładneKupiłam poduszkę do spaniai nie szalałam więcej bo właśnie dowiedziałam się że koleżanka z Niemiec wysyła mi paczkę z ciuszkami
a poduszkę sprawdzę już dziś
a oto ciuszki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No w sumie tak. Bo polspiochy zalozy się na body a spioszki gorzej bo na body za dużo i nie wygodnie
Oooo dzięki! Mam parę sztuk biustonoszy od nich i jestem mega zadowolona. Nie szukałam u nich do karmienia bo się bałam że cena mnie powali, a tu proszę przystępnie![]()
Śliczne są juz sporo tego :*Kupiłam poduszkę do spaniai nie szalałam więcej bo właśnie dowiedziałam się że koleżanka z Niemiec wysyła mi paczkę z ciuszkami
a poduszkę sprawdzę już dziś
a oto ciuszki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
I wszystkie butelki wchodza normalnie ? Da się tam smoczki wysterylizować ?Moja sąsiadka mi właśnie poleciła. Ona ma dziewczynkę 5 mscy i mówi że ten sprzęt z lupilu jest mega. Ona ma identyczny i jest zadowolona. Nie ma żadnych zastrzeżen![]()
Ja przy corce sporo ciuszkow kupowalam w tesco. Sa bardzo fajnej jakosci i sliczne, tylko trzeba na promocji kupowac, bo dosc drogie. No i maja zawyzona numeracje.wczoraj kupiłam ta posciel 70/100 cm Pani napisala mi ze do 1,5 roku spokojnie starczy Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor przy rejestracji jest -5% na pierwsze zakupy
a dzis chce zamowic jeszcze ten kocyk wydaje mi sie ze na te letnie wieczory bedzie ok 39,00 tez nie jest duzo Link do: Kocyk bawełniany z pomponikami II (mięta) - SmallDesign.pl
wybiore sie jeszcze do tesco bo maja fajne bodziaki gatunkowo i kupie z 2 paczki rozm 56
i z 2-3 paczki 62 jakies polspiochy pieluszki tetrowe i tyle
Powodzenia!Hejka dziewczyny :* właśnie się obudzilam jeszcze leżę i juz zaczynam się stresować bo dziś mam prenetalne dzidzia kopie ale wiadomo jak to jest my zawsze będziemy się stresować także proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko okej :* i ja dziś wybieram się do lidla mam obok mojego lekarza także wskocze przed usg i po usg![]()