kinga30
Fanka BB :)
Ja tak mamDziewczyny czy Wy też tak macie ? Od dwóch trzech tygodni, praktycznie codziennie, czuje, że serce mi bije za szybko, źle mi się wtedy oddycha, ciężko aż czasem boli mnie w klatce lub robi nie dobrze. To normalne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak mamDziewczyny czy Wy też tak macie ? Od dwóch trzech tygodni, praktycznie codziennie, czuje, że serce mi bije za szybko, źle mi się wtedy oddycha, ciężko aż czasem boli mnie w klatce lub robi nie dobrze. To normalne ?
Ja mam to samo!Kochanyja się wybiorę po południu, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie
* Czuje ostatnio coś dziwnego w brzuchu, pod pepkiem. Nie wiem czy to ruchya teraz czuję taki bąbelek uderzający od wewnątrz. To może być to ?
![]()
Mamy, mamyDziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak [emoji33]
![]()
Piękny brzuszekAaaaaahaha. Wstawiłam zdjęcie na innym forum![]()
Zobacz załącznik 839928
Udało mi się wystać w kuchni![]()
Zaobserwowałam, że maluszek leży po lewej stronie bo brzuch krzywy![]()
Kurcze super dziewczyna, ze tak pomyslala mimo swoich niepowodzen. Mam nadzieje, ze jej tez sie uda.Powiem wam że poznałam tą koleżankę na forum po stratach i ona leczy się dalej, nie może zajść w ciążę i zrobiła mi niespodziankę i wysłała ciuszki bo miał mieć chłopca... Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję że będę mogła się kiedyś odwdzięczyćznamy się tylko z fb w sumie
dobra duszyczka
Paczka już do mnie idzie bo mogę ją śledzić
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jaki kochanyŁ wrócił z pracy. Jak wyjeżdzał to pytał czy mam na coś ochotę. Powiedziałam, że w sumie mam ochotę na lody. Otwieram drzwi a tam Ł z ta tekturową tacką z Mcdonallda a w niej 4xmc flurryA pod pachą torebka z hamburgerem, chickenburgerem i mcwrapem bo stwierdził że może coś mi sie odmieni i jednak będe chciała mięsa
Mam super męża
![]()
Coś czuję ale nie jestem na 100% pewna. Mimo to wolę cieszyć się z jelit a myśleć że to dzidzia niz się zamartwiaćJa mam to samo!To na pewno dzidzia, ja też nie czuję jakiegoś takiego przemieszczania się tylko właśnie jakby pękania bąbelka albo jakby ktoś od środka mnie delikatnie uderzał pięścią
![]()
Może skuś się też na coś w uniwersalnym kolorze?Zazdroszcze Wam tych zakupow i gratuluje udanych lowow[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017