olaaa7
Fanka BB :)
Pewnie, że to maleństwoCoś czuję ale nie jestem na 100% pewna. Mimo to wolę cieszyć się z jelit a myśleć że to dzidzia niz się zamartwiaća jelit chyba nie ma pod pepkiem więc to może być moje małe
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie, że to maleństwoCoś czuję ale nie jestem na 100% pewna. Mimo to wolę cieszyć się z jelit a myśleć że to dzidzia niz się zamartwiaća jelit chyba nie ma pod pepkiem więc to może być moje małe
![]()
Mamy, mamy
Najgorzej, że ja dzisiaj też mam apetyt, a u mamy jestem, więc zapasy ograniczone... [emoji23]
![]()
Nie . Ale ceny fajneDziewczynyzamawiałyście może kiedyś buty z tej strony ?
Link do: Royalfashion.pl - Najtańsze buty- Najmodniejsze modele
Tzn pracując w dużej korpo i wiedząc, że z pracy mi nie naślą kontroli mogę spać spokojnie?Margana, jak płaci pracodawca ( w zakładzie powyżej 20 osób) to prawdopodobieństwo kontroli jest równe zerochyba, że pracodawca zasugeruje, że ściemniasz- ale oczywiste, że ciąży Ci nikt nie podważy.
A co do kontroli jak płaci ZUS to może być wezwanie na komisję do jednostki (bo to losuje system i nie wie co ci jest) że przyjdą do domu też jest marne prawdopodobieństwo
jutro też się wybieram do lidla![]()
Ja tez jeszcze płci nie znam i ubolewam ale chyba kupię jakieś body i może polspiochyMoże skuś się też na coś w uniwersalnym kolorze?Fajne jakościowo ciuszki a 15zł za dwupak body to jak za darmo
![]()
Już kilka dni czuje takie coś ale czekam na coś mocniejszego żeby się upewnićPewnie, że to maleństwojelita nie "pukają"
zobaczysz za kilka dni jak znowu się powtórzy czy to takie samo uczucie.
Biedactwo, współczujęNoc fatalna... wymiotowałam już 4 razy, nawet po wodzie. Jakiś wirus musiał mnie dopaść i teraz nie wiem jak się doczołgam na wizytę na 9 [emoji37][emoji37][emoji37]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No ceny fajne niestety z moją dużą nogą to mogę pomarzyć o kupnie takich tańszych butów bo zawsze długość wkładki jest mniejsza niż normalnie.Nie . Ale ceny fajne![]()
Napewno dzidziuś :-)Kochanyja się wybiorę po południu, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie
* Czuje ostatnio coś dziwnego w brzuchu, pod pepkiem. Nie wiem czy to ruchya teraz czuję taki bąbelek uderzający od wewnątrz. To może być to ?
![]()
A to nie koniecznie musi być mocniejsze. Ja akurat pierwsze kopniaki poczułam w tłusty czwartek po zjedzeniu pączka i to były najsilniejsze kopniaczki jakie czułam do tej poryJuż kilka dni czuje takie coś ale czekam na coś mocniejszego żeby się upewnić![]()