malina_11
Fanka BB :)
To może jest wszystko Oki a masz jakąś infekcje?
no właśnie nie.. wszystko było okej aż tu nagle ten ból..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może jest wszystko Oki a masz jakąś infekcje?
No my akurat wprowadzalismy sie na kompletnie urzadzone. A nie mielismy nic, od mebli po szklanki[emoji6] Teraz splacamy. Jeszcze 25lat[emoji6]Dokl wlasne chocby puste stol lozko ale jak sue walniesz I payrzysZ nawet na puste to I tak radosc!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam zalecane badanie moczu co miesiąc, nic to nie boli a może szybko coś wykryć
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Idzie tak wolno razem z moją górkaCzekam na ta gorke od 4 lat[emoji6] Ale nadal ludze sie, ze nadejdzie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Wow jaki duzy chlop. Juz prawie pol kilo[emoji3] Super, ze wszystko ok!Dzuewczyny oststnio tylko z Nicole jestem brak czasu dla was sorki,a wieczor 21 spimy obydwie
Mialam dzus polowkowe 21+5, 440 gr 26 cm pokazal sie troszke
Lozysko ok szyjka ok , mowa caly czas o sn narazie [emoji110]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My też musieliśmy kupić wszystko, nawet głupie szmatki, sztućce itp. Nieraz jak się rachunek odbierało w ikei to oczy z orbit wypadałyNo my akurat wprowadzalismy sie na kompletnie urzadzone. A nie mielismy nic, od mebli po szklanki[emoji6] Teraz splacamy. Jeszcze 25lat[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No dojladnie. My samych oplat mamy co miesiac 3500. Do tego jedzenie, benzyna, naprawy auta, ciuchy dla corki i dla nas juz nic nie zostaje[emoji53]Ja też mam dużą
Rozm. 40/41 i wolę nie kupować przez internet
To mamy taką samą sytuację. Teściowa ble a teść się coś zainteresuje. Mieszkanie nam remontował, teraz ostatnio cały pokój nam zrobił tu u mamy
Wczoraj mi przywiózł jakieś słodycze. No spoko jest jak narazie. [emoji14]
Śliczny ! Gratuluję :*
Gratuluję :* !!
Zajrzałam do Lidla i było mnóstwo rzeczy, mogłam przebierać![]()
Ale jeśli chodzi o kasę to też ciężko, remont mieszkania, trzeba je opłacić choć w nim nie mieszkamy jeszcze, K spłaca kredyt, swój i mój do tego na busa 600Zl miesięcznie papierosy, życie. No idzie kupa kasy :/ mogłabym wygrać w Totka![]()
Super, ze wszystko ok. Gratuluje corci!Dziewczyny wróciłam do domu i będziemy mieć dziewczynke tak się ciesze teraz musimy decydować się nad imieniem ale prawdopodobnie Lenkamała waży 330 gram wszystko dobrze tylko buzki nie chciała pokazać cały czas się zakrywala rączkami
z szyjka wszystko okej ma 3,8 cm
iii byliśmy w lidlu juz resztki zostały ale udało mi się kupić body skarpetki i rajstopki
![]()
przeczytałam golarkeCzekam na ta gorke od 4 lat[emoji6] Ale nadal ludze sie, ze nadejdzie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017