Dokładnie o ten obrazek chodziłodziewczyny ten obrazek wrzucaly i polecaly sobie skopiowac i tak też zrobiłam [emoji16]![]()
![]()
Jeszcze wkleję raz opis, co się inaczej robi przy staniku w ciąży, ale chyba dopiero rano, dzisiaj już nie dam rady [emoji15]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie o ten obrazek chodziłodziewczyny ten obrazek wrzucaly i polecaly sobie skopiowac i tak też zrobiłam [emoji16]![]()
![]()
Ja dostałam skierowanie drugi raz, będę pobierać za tydzieńA badalyscie się drugi raz na toxo ? Bo mi teraz lekarz kazał zrobić mocz i krew i myślę czy nie powtórzyć
Ja też...Ja właśnie na następną wizytę mam zrobić Toxo + krzywa cukrowa :/
No co ty! Oby jak naj mniej czasu w szpitalu. Poza tym nie bedziesz wiedziala kiedy akcja sie zacznie[emoji6]Myślałam nawet żeby jechać z dwa dni wcześniej przez terminem żeby się nie stresować![]()
Ja jeszcze pracujęWszystkie śpicie ?mnie wzięło na porządki, rozbudzilam się i teraz nie usnę
![]()
Dział dziecięcy i dla kobiet w ciąży jest w sklepie na męskim ! Pietro wyzej ,nawet na dziale damskim sa schody do meskiego ,Pewnie dlatego nie widziałaś,a dział dziecięcy jest naprawdę duzyByłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?
My jesteśmy szczęśliwi bez kredytu i mieszkamy na zadupiu (niski czynsz itd) - za mieszkanie płacimy koło 1100 (czynsz, odstepne za wynajem, media, ubezpieczenie mieszkania, internet itd...)No dojladnie. My samych oplat mamy co miesiac 3500. Do tego jedzenie, benzyna, naprawy auta, ciuchy dla corki i dla nas juz nic nie zostaje[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017