Nowaja16
Fanka BB :)
O jej oby przeszło i szpital nie był potrzebny :*Cześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O jej oby przeszło i szpital nie był potrzebny :*Cześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
Reserved,zara sorki to dla dzieckaW jakich sklepach są działy z ciuchami dla ciężarnych? Przychodzi mi do głowy tylko H&M i C&A jest coś jeszcze?
Właśnie szukałam i znalazłam sklep Happy Mum, mają fajne sukienki wizytowe bo za taką się rozglądamTakże poszukuje sklepów dla kobiet w ciąży, pilnie potrzebna mi sukienka![]()
Super! Dzięki za linkWłaśnie szukałam i znalazłam sklep Happy Mum, mają fajne sukienki wizytowe bo za taką się rozglądamAle reszta ciuchów też mi się podoba
Link do: Happymum - sklep online
Misimi na instagramie zobaczTakże poszukuje sklepów dla kobiet w ciąży, pilnie potrzebna mi sukienka![]()
Oki już sprawdzam, dziękiMisimi na instagramie zobacz
![]()
Jakbyś coś znalazła to podziel sięSuper! Dzięki za link![]()
Mam takie same body czarne kopertowe z hm kupione jakiś czas temu w lumpeksie naprawdę nie zniszczone może ze 3 zl wyszło za nie ,rozmiar 50 a wydaje się że na 56 ;-)ja kupiłam to w lidlu![]()
A to z Hm dziś przyszło rozmiar 56 duzy![]()
![]()
Koleżanka robiła jakoś koło 30 tygodnia i mówiła, że mała po porodzie wyglądała identycznie jak na filmieDziewczyny jak myślicie w którym tygodniu najlepiej zrobić usg 3/4 d ? Bo chcemy zrobić sobie z mężem pamiątkę i tak myślę następne usg mam w 26 tygodniu później w 30 a później to już pewnie jakoś co 2 tygodnie i nie wiem czy zdecydować się na to w 26 czy poczekać do 30wiem ze tu kiedyś była na ten temat rozmowa ale za nic nie pamiętam :/