Też można - wywoływałam tak mamie stare zdjęcia jeszcze z jej dzieciństwa - skanowałam, obrobiłam jak trzeba było (większy kontrast itd), i wywołałam u fotografaA może zrobić fotki i wywołać jak normalne zdjęcia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też można - wywoływałam tak mamie stare zdjęcia jeszcze z jej dzieciństwa - skanowałam, obrobiłam jak trzeba było (większy kontrast itd), i wywołałam u fotografaA może zrobić fotki i wywołać jak normalne zdjęcia?
Sprawdziłam teraz galerie z mojej kliniki i też jest taki monitorNormalnie wchodzicie do gabinetu razem, lekarz w sumie na połówkowym o nic nie pyta, tylko od razu zaprasza na leżankę i zaczyna normalne usg przez brzuchU mnie akurat był monitor (telewizor) przede mną na ścianie na wysięgniku więc wszystko widziałam na bieżąco a M patrzał na monitor lekarza
![]()
Dobrze, dziękuje wybieram się na krótki spacerek żeby się rozciągnąć bo leżeć tak długo nie potrafię, a że u mnie ładnie śniegiem prószy to aż miłou mnie ja jeszcze nie zdążyłam usiąść a lekarz zapytał czy chce żeby ktoś ze mną był, to zawołałam K. ja miałam duży monitor na ścianie przed sobą mega wygoda
u swojego to głowę musiałam wykręcać żeby coś zobaczyć na tym monitorku a tu wszystko elegancko On najeżdzał myszką wszystko pokazywał po kolei.
Co do zdjęć idź do fotografa i poproś o odbitkę zdjęcia usgdostaniesz na takim papierze na jakim wywołuje się zdjęcia
nie musisz nic kombinować ani mieć swojego papieru
![]()
Ja za pierwsze i drugie nie płaciłam, trzecie mam płatne 220 zł plus koszt nagrania 4d jeśli będę chciałaJa zaraz musze obczaic swoj i moze nie bede sie tak stresowac przed jutrem ;p a ile płacicie ? mi w recepcji powiedziala 250
Już nie mogę się doczekać tych spacerków z wózkiem i M tak wspólnie rodzinnie [emoji173] Super, że rodzimy latem a nie zimą czy jesieniąIdź, idzdobrze Wam to zrobi obojgu
u mnie niestety mróz okropny. To super
nie mogę się doczekać tej wizyty
Doczekam do końca ciąży i odbije sobie wszystkie![]()
250 i doplata za filmJa zaraz musze obczaic swoj i moze nie bede sie tak stresowac przed jutrem ;p a ile płacicie ? mi w recepcji powiedziala 250
Bedzie dobrze[emoji5] Trzymam kciuki!Miłego dniaja juz nie spie , połówkowe jutro a ja juz sie mega stresuje
![]()
Mi nic nie mowili o filmie wiec moze nie ma nawet takiej opcji...250 i doplata za film![]()