Moni17.06
Fanka BB :)
to tez jutro dopytamTak przed wizytą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to tez jutro dopytamTak przed wizytą![]()
Jej ja też się tego nie mogę doczekać rano jak nie mogę spać, a jeszcze jest za wcześnie żeby wstać to sobie tak wszystko wyobrażam jak to będzieJuż nie mogę się doczekać tych spacerków z wózkiem i M tak wspólnie rodzinnie [emoji173] Super, że rodzimy latem a nie zimą czy jesienią![]()
O tym samym myślimyDziewczyny! Zna może któraś z Was miejsce warte polecenia na wakacje? Chcemy gdzieś wyskoczyć w końcówce kwietniaZależy Nam żeby lot nie trwał dłużej niż 3h i żeby miejsce nie bylo super oblegane przez turystów. A i żeby nie było tam imprezowni. Polecicie coś?
Rower nawet w zdrowej ciazy jest niewskazany.miałam zamiar ale jak mój lekarz powie że z tą szyjką jest coś nie tak to mogę sobie pomarzyć..
W ciągu tygodnia dwoch nawet może zmienićTaki bardziej rozlazły na boki mam ten brzuch terazno chyba ze za parę tygodni jeszcze zmieni kształt
Fajne i tanieNo dokładnie ale ja i tak lubie pepco fajne tam sa rzeczy.
Ja 19+2 niedługo skończony 20 tydzień="klaudiaa975, post: 16327365, member: 179056"]Ja jutro zaczynam 19. Nawet w miarę leci , jeszcze połowa przede mnąbrzuszek malutki ale zgrabniutki
![]()
Szybciutko poleciJa 19+2 niedługo skończony 20 tydzień![]()