Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja az sie poplakalammaz do mnie zebym nie ogladala takich rzeczy
ale nie wiedzialam ze sie tak skonczy ehh...
jak któras zainteresowana przecena poscieli 70x100 ja zamawialam od nich rozmiar do lozeczka az do 1,5roku
Link do: Komplet Króliczek 100 x70cm Marsielle Decor
Link do: Zestaw Swan Marsielle Decor
Kiedyś widziałam ogłoszenie, że dziewczyna sprzedawała testy... Choć nie widzę sensu kupowania takowego....No niby tak ale dziecko w 20tc a 30tc zupełnie inaczej wyglądaDlatego my chce z oby wizyt 4d.
My też zawsze chodzimy razem na każdą wizytę, nie ważne czy lekarz bada mnie na fotelu czy nie, jeszcze nie zdarzyło się, żeby M nie mógł pójść ze mną
Haha ciekawe czy ktoś robił kiedyś test w okolicach 20 tygodnia![]()
Kiedyś widziałam ogłoszenie, że dziewczyna sprzedawała testy... Choć nie widzę sensu kupowania takowego....
![]()
Kurde , a jak wcześniej wklejalas to była w normalnej cenie i takiej zamawialas Nie? Chyba że coś pomieszalam
Oby Ci przeszło jak najszybciej kochana i mnie coś głowa dziś bolała :/Ja dziś większość dnia leżęgłowa mnie co chwile boli i brzuch.. Aż wzięłam nospe... Pewnie synek ma powoli mało miejsca i się rozpychać zaczyna... Bo mam tak co któryś dzień
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
w kartonie w piwnicy powinny być bardziej trwałe - bez dostępu światła, bo chyba to najbardziej przyspiesza proces blaknięciaNie wiedziałam,..! Muszę ogarnąć USG Frania, sprawdzić czy jeszcze coś widać..! Najgorzej że od zeszłego roku, po przeprowadzce mam to w piwnicy, w pudłach z książkami więc wiadomo że niezły hardkor żeby to przewalić :/
Przy za małej misce pcha do przodu, a C przy takim obwodzie jest za ciasneI dobrze Ci w tym 75? Nie podsowa Ci sie na plecach?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Gdyby nie ciąża proponowałabym 70-kęTo probuj 75e[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017