SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Tam się coś wiadomości skleiły. To ktoś inny pisał to 19+2.A na kiedy masz termin? Bo ja 19t 4dzien
![]()
Widziałam [emoji16] wkleil się Kindze Twój nick lub coś [emoji16][emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tam się coś wiadomości skleiły. To ktoś inny pisał to 19+2.A na kiedy masz termin? Bo ja 19t 4dzien
![]()
Ja ostatnio chodzę bez stanika po domu, dzisiaj na miasto też wyszłam bezI słusznie [emoji106]
Ale jak ktoś nosił luźne, to ciąża nie jest najlepszym momentem na przedstawianie się, bo może cisnąć (mnie nawet koronka drapie [emoji23]) w czasie ciąży wrażliwość się zwiększa
![]()
Nic nie szkodzi@klaudiaa975 nie ja tylko jakoś mi dziwnie zacytowalo i wygląda vjak Twojetakze przepraszam moja wina
![]()
![]()
Teraz czas tak szybko leci, że za chwilkę już będziesz w skończonym 19 [emoji16]Ja ostatnio chodzę bez stanika po domu, dzisiaj na miasto też wyszłam bez [emoji14] ale chyba zacznę nosić spowrotem bo mimimo ze małe to obwisna
Nic nie szkodzizdziwiłam się, że już tak daleko jestem
![]()
Ja tu dieta a Ty takie rzeczy wstawiaszCzas znów na jedzenie... Jestem ciągle głodna aaaaaaa![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Czas znów na jedzenie... Jestem ciągle głodna aaaaaaa![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
SpokojnieJa tu dieta a Ty takie rzeczy wstawiasz[emoji5]️
Ale jak smakowicie wygląda. A ja dzisiaj ryż i teraz zaszalalam pół bułki zjadłam z maslemSpokojnielekka sałatka
![]()
27.06.17 Anastazja [*]