kinga30
Fanka BB :)
O to Twój ma dobrzeTo moje libido poszybowało do góry jakiś tydzień temu.Ale to tak bardzo, że spokojnie mogę jeszcze kogoś częścią tego mojego popędu obdarować
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to Twój ma dobrzeTo moje libido poszybowało do góry jakiś tydzień temu.Ale to tak bardzo, że spokojnie mogę jeszcze kogoś częścią tego mojego popędu obdarować
![]()
Dobrze, że działa - trzymam kciuki, żeby się już "unormowało", i żebyś niedługo mogła normalnie zjeść... [emoji106]My mamy zostać przy luteinie do konca podobno lepiej działa na skurcze niz duphaston zobaczymy jak bez tej nospy. Wczoraj i dzisiaj to i tak nic nie brałam bo nie bylam w stanie przez tą jelitowke. Ale chyba Loperamid dziala
Już nie bede dziękować zeby nie zapeszacDobrze, że działa - trzymam kciuki, żeby się już "unormowało", i żebyś niedługo mogła normalnie zjeść... [emoji106]
![]()
A niedawno wyjeżdżałI to jest plus jutro bedzie jeszcze lepiej [emoji5] juz moj P mnie ostrzegał zebym się tylko na jedzenie nie rzuciła [emoji5] a jutro juz wraca[emoji5]
Strasznie szybkoA niedawno wyjeżdżał
Jak ten czas leci.... [emoji33]
![]()
Syper, ze spacer taki udany[emoji5]TakŁ zachwycony był jak mu pokazywałam na czym to polega
Te kobiety sprzedają testy nie żeby ktoś miał nie swoją pamiątkę. Takie gotowe testy kupują głupie dziewczyny chcące na siłe zatrzymać faceta przy sobie wmawiając mu ciażę... Nie wiem co trzeba mieć w głowie. A potem co? POronilam? Żartowałam? Brak słów.
Wiecie jaki miałam spacer? Taki że wróciłam do domu z 3 parami majtek i 2 nowymi biustonoszami hahhaStwierdziłam że ciąża to idealny czas na udanie sie do brafiterki. I tym sposobem nie jestem 73C , a uwaga: 80E
Jestem w szoku
![]()
U mnie ta podstawowa różnica, że głód mogę zaspokoić, a libido nijak nieHahaha to tak jak u mnie i w sumie nie wiem czy się śmiać czy płakać
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Moje też, ale co z tego...To moje libido poszybowało do góry jakiś tydzień temu.Ale to tak bardzo, że spokojnie mogę jeszcze kogoś częścią tego mojego popędu obdarować
![]()
Dokładnie ale on sie smieje, że teraz przeszedł na ten tryb co ja przytulamy sie i śpimypóźniej się nadrobi
![]()