G
gosc12
Gość
To moje libido poszybowało do góry jakiś tydzień temu.Ale to tak bardzo, że spokojnie mogę jeszcze kogoś częścią tego mojego popędu obdarować
![]()
Daj mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To moje libido poszybowało do góry jakiś tydzień temu.Ale to tak bardzo, że spokojnie mogę jeszcze kogoś częścią tego mojego popędu obdarować
![]()
No 3 tygodnieStrasznie szybkoteraz cały tydzień w domu
![]()
Moze gdzies tam w srodku obrzek juz sie robi. To wszystko jest polaczone, nos, gardlo, ucho i w uszach takie odczucia sa. Wydaje mi sie, ze to normalne w ciazy, ale jak Cie to bedzie marywic to mozesz sie udac do laryngologa. Tylko takiego, ktory ma endoskop.Właśnie nie mam kataru itd...
![]()
Wy macie zakaz przez tą nadżerkę tak ?Moje też, ale co z tego...
Mogę odstąpić (libido, nie O [emoji23])
![]()
A swoje czuje tylko po środkuMoje dziecię jest tak ułożone poprzecznie że kopie mnie po pęcherzu czasami to az zaboli
Mi jak się mocno poruszy a mi się chce to biegiem do WC muszę bo bym się posikalaA swoje czuje tylko po środku![]()
Kinga ta luteina przeciwskurczowo tez dziala? Myslalam, ze ona spelnia funkcje tylko do momentu kiedy lozysko sie do konca nie wyksztalci.My mamy zostać przy luteinie do konca podobno lepiej działa na skurcze niz duphaston zobaczymy jak bez tej nospy. Wczoraj i dzisiaj to i tak nic nie brałam bo nie bylam w stanie przez tą jelitowke. Ale chyba Loperamid dziala
Nie aż tak, bo możemy tylko raz w tygodniuO to Twój ma dobrze![]()
Jestem mega zadowolona że odwiedziłam brafitterkę. Czuję żupełnie inny komfort noszenia biustonosza. Moje piersi mają duże lepsze wsparcie teraz. I wgl jestem w szoku jak mogłam nosić tak małą miseczkę! Jak porównałam z tymi co kupiłam to fiszbinę miałam jeszcze na piersi :O i się dziwiłam czemu biustonosz musi kłuć w biust...Syper, ze spacer taki udany[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mi gin mowila, że przeciwskurczowe i ze dziala bardziej na skurcze niz duphaston dlatego przejdziemy na luteineKinga ta luteina przeciwskurczowo tez dziala? Myslalam, ze ona spelnia funkcje tylko do momentu kiedy lozysko sie do konca nie wyksztalci.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017