Margana
Fanka BB :)
Ja bralam fenoterol.Ja w poprzedniej ciąży przy skurczach tez właśnie luteine mialam. To chyba taki standardowy zestaw luteina, magnez i nospa
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bralam fenoterol.Ja w poprzedniej ciąży przy skurczach tez właśnie luteine mialam. To chyba taki standardowy zestaw luteina, magnez i nospa
Odkąd wzięłam ten Loperamid o wiele lepiej, i mam nadzieję, ze juz tak zostanie. Współczuję i mam nadzieję, ze jednorazowy incydent i już więcej nie będzie@kinga30 a ja się łącze z Tobą w bólu bo mój żołądek się coś na mnie pogniewał i musiałam szybko lecieć do toalety. oby to było jednorazowe.. a ty jak się czujesz ?
O to Twój ma dobrze![]()
bo mój tego nie docenia 

Tak. Spędziła ze mną mnóstwo czasu w przymierzalni. Tłumaczyła jak zakladać, do jakiego stopnia regulowac ramiączka itp.No widzisz! A mowilysmy z Aga, ze tak bedzie. Miska powinna sie konczyc w polowie pachy[emoji5] A mowila Ci jak zakladac? Ze trzeba te wszystkie buly z plecow i bojow zagarnac do misek, bo to tez biust tylko rozlany przez zamale miski?
Ciesze sie, ze jestes zadowolona. Tylko po skonczeniy karmienia trzeba bedzie od nowa dobrac rozmiar.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Niestety... Skoro po usg dopochwowym krwawiłam tak, że wylądowałam w szpitalu....
![]()
Niezła produkcjaBoooozeja od 13 stycznia upisalam ponad 2 000 postów
![]()
To jak bylam z Kacprem w ciazy to wlasnie ten fonoterol wycofywali ale jeszcze w szpitalach mieli ale juz bardzo rzadko dawaliJa bralam fenoterol.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja brałam na skracajacą się szyjkę luteinę prawie do końca ciąży.A...to musze podpytac swojego gina. Ostatnio gadalismy o tym, ze szkoda, ze ten fenoterol wycofali. Mowil, ze tetaz cos innego sie stosuje ( nie pamietam nazwy), ale to na innej zasadzie dziala.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No coś Ty moj w celibacie już 3 raz od początku ciazy bo w poprzedniej mi sie chciało ale nie mogłam i nie narzekapowinnam twój komentarz pokazać swojemubo mój tego nie docenia
![]()
No niestety, zakaz do porodu... [emoji15]Ty masz zakaz? Ja miałam w poprzedniej ciąży i było bardzo trudno... Współczuję.