Uszyłam większość torby dla mamy, zostały kieszonki wpuszczane z tyłu, doszycie tyłu i lamówka, więc jutro skończę
a teraz sobie leżę w wannie [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja nie mam wanny tu u mamyUszyłam większość torby dla mamy, zostały kieszonki wpuszczane z tyłu, doszycie tyłu i lamówka, więc jutro skończę
![]()
Jakoś w szóstym miesiącu, nie pamiętam dokładnie, który TC, na połówkowym wszystko było jeszcze ok.Ania a tobie id którego tygodnia skracała się sYjka w pierwszej ciąży ?
Ja zawsze na początek miałam 1 pampers premium care potem przechodziłam na pampers active baby moje dzieciaki innych nie mogły bo uczulalyZ jakieś firmy pieluszki polecacie ?
I jaki rozmiar na początek ? 1-ynki ( do 5kg ) czy 2-ki ( od 3 do 5 ) ? Chyba się nie pomyliłam w rozmoiarowce
Super paznokcieMoj juz w domku jupiiitez sobie dzis hybrydy zrobilam sama
![]()
Ja tez mam zakaz tylko prysznicDziewczyny wlasnue a propo kąpieli, czy wam lekarze mówili żeby nie moczyć się w ciepłej wodzie ? Mój mi nigdy o tym nie wspominał a teraz koleżanka mi opowiadała że ona miała zakaz kąpieli w wannie i tylko prysznic,
Ja używałam przy Lence pamers ale były okropne, przemykały mimo że co chwila się przebieralo pieluszkę. I odparzaly, myślałam o dadaJa zawsze na początek miałam 1 pampers premium care potem przechodziłam na pampers active baby moje dzieciaki innych nie mogły bo uczulaly