Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mi 10 tygodni szyjki nie skróciły. Jeszcze bylam na kontroli i mówiła że do 37 tygodnia powinnam wytrzymać a tu 3 dni później miałam takie rozwarcie że na szybko CC robiliO kurde ,ale te bóle jak na okres też niby przypisuje się rozciąganiu wszystkiemu że rośnie i wogole... A tu też skracają szyjkę no patrz i bądź tu mądra ,w poniedziałek jak wyciągnę mu listę pytań do chyba zemdleje
Matko ale sie wnerwiłamCały tydzien pogoda w miare ok bez sniegu i drogi czyste a oczywiscie przychodzi weekend i bialo jest i na drogach tez a chcialam jechac ehhh ,,,
![]()
Moze do poludnia zejdzie
To u Ciebie w mega tempie się skróciła ale szczęście już w donoszomej ciąży ,nie musialas się zamartwiać wcześniejNo mi 10 tygodni szyjki nie skróciły. Jeszcze bylam na kontroli i mówiła że do 37 tygodnia powinnam wytrzymać a tu 3 dni później miałam takie rozwarcie że na szybko CC robili
Może później wyjdziesz , Aga ale źle Ci się oddycha prRz smog czy że bardzo mroźno ?
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale tutaj jest -9, więc marne szanse, że się roztopi....
Ja chciałam iść na krótki spacer, ale przy takim powietrzu chyba lepiej jak zostanę w domu...
![]()
Nie donosznej jeszcze 35 tydzień to byl od 25 tygodnia zaczely mi sie skurcze wlasnie po jelitowce tylko wtedy miałam tragiczne wymioty odwodniona trafiłam do szpitala.To u Ciebie w mega tempie się skróciła ale szczęście już w donoszomej ciąży ,nie musialas się zamartwiać wcześniej