G
gosc12
Gość
Gratuluję !:*Po wizycie wszystko ok maluszek zdrowy i na 100 % synek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję !:*Po wizycie wszystko ok maluszek zdrowy i na 100 % synek![]()
Ledwo zjadlam obiad a dokładniej jak jadlam to myślałam co by tu zjeść na kolacjeHaha ja dopiero położyłam się po obiedzieA Ty już o kolacji
![]()
![]()
Aaaaaaaa. Ja też chcę kupować już różowe lub niebieskie a nie neutralneBylam w Pepco kupilam pierwsze rozowe skarpetki dla Agatkii trochę rzeczy dla dzieciaków
i pojechaliśmy wybrac meble do mieszkania
Przeprowadzamy na wiekszeAaaaaaaa. Ja też chcę kupować już różowe lub niebieskie a nie neutralne
Remontujecie się czy wyprowadzacie ? Nie pamiętam
K chyba będzie cały kwiecień w domu i też jedziemy kupić meble do mieszkania, chyba już wszystko kupimy i umeblujemya później tylko dodatki i we wrześniu/październiku wyprowadzka do siebie
![]()
Chciałabym mieć taki apetytLedwo zjadlam obiad a dokładniej jak jadlam to myślałam co by tu zjeść na kolacje![]()

no nie przypomne sobie. O matko jak Ty to robisz?? Ja mam dietę od rana zjadłam bułkę z szynką potem z masłem, ryż i pół bulki z masłem i ciągle jestem głodna bo za mało jemChciałabym mieć taki apetytja zjadłam dzisiaj tylko .. yyy.. Pustkę mam chwilowo. Nie pamiętam czy coś jadłam, ale chyba tak
no nie przypomne sobie.
a na kolację bym zjadła pizze
![]()
Przeprowadzamy na wieksze![]()
Bardzo, narazie leze i wypoczywam nie wychodze za dużo wiec trochę mnie to wykończyło
Nie kupilismy większe 3 pokoje, przedtem mieliśmy 2 ale tez nie wynajemTo superwynajem chyba tak ?
Nawet o pokój więcej to już ile przestrzeni![]()
O matko jak Ty to robisz?? Ja mam dietę od rana zjadłam bułkę z szynką potem z masłem, ryż i pół bulki z masłem i ciągle jestem głodna bo za mało jem![]()