Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ledwo zjadlam obiad a dokładniej jak jadlam to myślałam co by tu zjeść na kolacje![]()
Padłam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ledwo zjadlam obiad a dokładniej jak jadlam to myślałam co by tu zjeść na kolacje![]()
Jak my urodzimy jak aż tak nie mamy kondycjiNo takja też po wyjściu do sklepu jestem zmęczona jakbym maraton przebiegla
![]()
No jeszcze po tej jelitowce to w ogóle osłabiona bo jeszcze normalnie nie jemNo takja też po wyjściu do sklepu jestem zmęczona jakbym maraton przebiegla
![]()
Jak my urodzimy jak aż tak nie mamy kondycji![]()
To fajnie, my wynajmujemy dwa i chyba je odkupimy. Bo od znajomej Pani, więc sprzeda za grosze. Remontujemy od podstaw, płytki,panele, równanie ścian, no trochę włożyliśmy kasy. Ale pozniej dwa pokoje to trochę mało więc będziemy chcieli sprzedać i zmienić na 3/4pokojeNie kupilismy większe 3 pokoje, przedtem mieliśmy 2 ale tez nie wynajem
Nie będziemy miały wyjściaSpokojnie damy radę a po porodzie automatycznie wskoczymy na wysokie obroty![]()
Gratuluję syneczkaPo wizycie wszystko ok maluszek zdrowy i na 100 % synek![]()
To tak jak my tez od podstaw stan deweloperski bo to noweTo fajnie, my wynajmujemy dwa i chyba je odkupimy. Bo od znajomej Pani, więc sprzeda za grosze. Remontujemy od podstaw, płytki,panele, równanie ścian, no trochę włożyliśmy kasy. Ale pozniej dwa pokoje to trochę mało więc będziemy chcieli sprzedać i zmienić na 3/4pokoje![]()