SuperBylam w Pepco kupilam pierwsze rozowe skarpetki dla Agatki[emoji5] i trochę rzeczy dla dzieciaków [emoji5] i pojechaliśmy wybrac meble do mieszkania
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SuperBylam w Pepco kupilam pierwsze rozowe skarpetki dla Agatki[emoji5] i trochę rzeczy dla dzieciaków [emoji5] i pojechaliśmy wybrac meble do mieszkania
Nie dziwię sięBardzo, narazie leze i wypoczywam nie wychodze za dużo wiec trochę mnie to wykończyło
O a kafle tez juz mamy wybrane tylko też mam je jechać zobaczyć na zywoNie dziwię się
Ja też przy dość leżącym trybie życia jak wyszłam szukać kafli, to byłam padnięta....
![]()
Aaaaaaaa. Ja też chcę kupować już różowe lub niebieskie a nie neutralne![]()
Remontujecie się czy wyprowadzacie ? Nie pamiętam![]()
K chyba będzie cały kwiecień w domu i też jedziemy kupić meble do mieszkania, chyba już wszystko kupimy i umeblujemya później tylko dodatki i we wrześniu/październiku wyprowadzka do siebie
![]()
Ja znów pol bułki , masłem zjadłama na kolację zjem sobie z szynką
![]()
Jutro juz moze zjem zirmniaczka i mięsko gotowaneJutro już możesz zjeść mały obiadSmacznego
![]()
Za półtora tygodniaCierpliwości, niedługo też poznasz płeć
No i super, że K będzie, i będziecie się już urządzać
![]()
Pochwal się zdjęciamiOdebrałam paczkę z ciuszkami i się zakochałam <3 takie maleńkie i ślicznekilka mam na 68 więc akurat na październik będzie
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3