Margana
Fanka BB :)
Czasem trzeba odpoczac[emoji5]Pół dnia przespałam, nie skończyłam torby, no ale cóż, jutro też jest dzień
Zwłaszcza że mieliśmy jechać do mamy, ale że tak zimno, to zostaniemy w domu![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czasem trzeba odpoczac[emoji5]Pół dnia przespałam, nie skończyłam torby, no ale cóż, jutro też jest dzień
Zwłaszcza że mieliśmy jechać do mamy, ale że tak zimno, to zostaniemy w domu![]()
![]()
No tak, i uporać się z katarem po nocyCzasem trzeba odpoczac[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Coraz wiecej dzieci jest w takiej sytuacji, wiec chyba nie bedzie odosobniony[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mam naprawdę wspaniałego męża. Czasami sie zastanawiam czym sobie na niego zasłużyłam i czy go traktuję choć tak w połowie wspaniale jak on mnieOn mówi, że ja jestem dla niego lepsza niż on dla mnie (traktuje mnie naprawdę jak królową wszechświata) ale chyba mówi tak dlatego że miłość go zaślepiła
![]()
My byliśmy w sierpniu myślałam ze zdechnę z ciepła a bardzo lubię ciepłe klimaty dużo zwiedzaliśmy właśnie dużo uliczek jedliśmy typowe jedzenie greckie
Ogólnie Grecy mili napewno tam wrócimy może za rok z małym [emoji41]
![]()

![]()
A to dla małego
![]()