Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie biorę to pod uwagę.Myślę, że nie ma co się rzucać na butelki (jedna wystarczy czy dwie) bo niewiadomo czy uda nam się piersią
![]()
Tylko jeszcze myślę, Lovi czy AventMyślę, że nie ma co się rzucać na butelki (jedna wystarczy czy dwie) bo niewiadomo czy uda nam się piersią
![]()
Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemionaNo właśnie biorę to pod uwagę.
I mam zamiar kupić jedną mniejsza, druga większą, że smoczkiem antykolkowym, dynamicznym.
Bo to nie dla wszystkich jest aż takie ważneWitam dziewczyny!
Tak was podczytuje o kosmetykach i pampersach i wy wszystko macie zaplanowane, a ja w czarnej ...![]()
Nie mam pojęcia czym będziemy sie smarować ani jakich kosmetyków czy pampersow używać,
zapisze sobie te które wy polecacie.
Po połówkowym spróbuje to wszystko powoli ogarnąć.
Ja już sobie rozpisalam w notesie, zgralam aplikacje :Witam dziewczyny!
Tak was podczytuje o kosmetykach i pampersach i wy wszystko macie zaplanowane, a ja w czarnej ...
Nie mam pojęcia czym będziemy sie smarować ani jakich kosmetyków czy pampersow używać,
zapisze sobie te które wy polecacie.
Po połówkowym spróbuje to wszystko powoli ogarnąć.
A nie można trochę piersią, trochę butelka ? Bo tak by było najwygodniej. W nocy pierś, a w dzień od czasu do czasu butelka.Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemiona
![]()
Lepiej nie od samego początku, ale jak już dziecko porządnie nauczy się ssac z piersi, ból jest ryzyko, że polubi butelkę bardziej, niż pierś.Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemiona
![]()