Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to nie pomyślałam że po depilacji tez dobry jestJa sudocremu uzywam po depilacji, super dziala[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Idealne dzieckoOj nie, nie dosc ze duza sie urodzila to przybierala odpowiednio[emoji3] Z rozszezaniem diety tez nie bylo problemu. Oby yeraz mi sie nie trafil niejadek.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja depiluje depilatorem pachy i bikini. Zaraz po jest skora taka podrazniona w krostach. Bardzo szybko schodzi po sudocremie[emoji3][QUOT
O to nie pomyślałam że po depilacji tez dobry jestspróbuję dzisiaj go użyć po, bo będę golic mój busz na nogach, jutro wizyta więc trzeba wyglądać do ludzi tu i tam :-)
A kiedy masz wizytę ? I po magnezie i nospie Ci nie puszcza ?Dziewczyny cos ostatnio sie martwie[emoji53] Mam zle brzeczucia co do tych napinan i boli brzucha. Mam wrazenie jakby to byly skorcze. Moze to faktycznie te przepowiadajace, tylko ja je jakos mocniej odczuwam? Bo na rozciaganie mi to nie wyglada[emoji53]
@Agatka29 powiedz mi, Ty jak wkladasz globulke to czujesz ten pessar?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
W piatek mam wizyte. Magnez biore od poczatku ciazy, tylko lekarz kazal mi zmniejszyc. Moze powinnam wrocic do poprzedniej dawki. No-spy nie probowalam. Popytam w piatek, zobaczymy co powie. Nie chcem tez panikowac.A kiedy masz wizytę ? I po magnezie i nospie Ci nie puszcza ?
Muszę spróbowaćJa sudocremu uzywam po depilacji, super dziala[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Nawet za łatwo [emoji23]W takim mruczacym ciepelku to latwo usnac[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jak brałam magB6 to bóle i skurcze nie przechodziły. Dopiero jest lepiej od kad mi lekarz kazał brać Aspargin. Magnez z potasem. Moze tego Ci brakuje.W piatek mam wizyte. Magnez biore od poczatku ciazy, tylko lekarz kazal mi zmniejszyc. Moze powinnam wrocic do poprzedniej dawki. No-spy nie probowalam. Popytam w piatek, zobaczymy co powie. Nie chcem tez panikowac.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017