SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Jak się laktacja rozbuja to i z jednej może być Kochana pełno mlekaJa będę miała problem z jedną piersią więc pewnie bedę zmuszona dokarmiać mmAle te butelki wydają sie super
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak się laktacja rozbuja to i z jednej może być Kochana pełno mlekaJa będę miała problem z jedną piersią więc pewnie bedę zmuszona dokarmiać mmAle te butelki wydają sie super
![]()
Mi siostra dała jedna po swoim synu i powiedziała, że sobie tylko smoczek wymienię i będę miałaWłaśnie nie pamiętam jak to jest bo dostałam je rok temu i leża schowane na strychu jak zniose to zobaczę czy smoczki da się wyjąć i wymienic bo nie mam pojęcia
Dobrze , że nie mamy 5 na wypadek pięcioraczkówJak się laktacja rozbuja to i z jednej może być Kochana pełno mlekaa w drugiej samoistnie zaniknie
kobieta ma dwie piersi na wypadek bliźniąt
tak samo jak zwierzęta jeszcze więcej bo ciąże jeszcze bardziej mnogie
![]()
Ale trzeba wydać ponad 200zl żeby skorzystać z tego koduUwaga dziewczyny !!!!
Ogłoszenie na Hm jest kod 0253
-20% na wszystko
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję za informacjeJak mi sie uda kp to zamierzam uczyc tez butli zeby wlasbie nie byc uziemionym. Ale dopiero po 6 tygodniach, bo do tego czasu ksztaltuje sie wlasciwy odruch ssania i laktacja.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Takie dziecko to wielka radość dla rodziców [emoji16][emoji16]No to moja byla taka[emoji3] Czy piers czy butla, czy pokarm czy mm. Nie bylo roznicy, zarla wszystko[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ale teraz mogą występować te skurcze Braxtona... Byle nie za często w ciągu dniaDziewczyny cos ostatnio sie martwie[emoji53] Mam zle brzeczucia co do tych napinan i boli brzucha. Mam wrazenie jakby to byly skorcze. Moze to faktycznie te przepowiadajace, tylko ja je jakos mocniej odczuwam? Bo na rozciaganie mi to nie wyglada[emoji53]
@Agatka29 powiedz mi, Ty jak wkladasz globulke to czujesz ten pessar?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Bo u nas to i trojaczki są rzadkie [emoji16] a i tak da rade dwoma i czworaczki [emoji16][emoji16]Dobrze , że nie mamy 5 na wypadek pięcioraczków![]()
Ja dostałam od siostry jakiśA jaki laktator polecacie ?![]()
Bo z tego co zauważyłam, to nawet manualne są drogie ;/