G
gosc12
Gość
A ja dostaje bólu brzucha i nagle biegunka...Ja sie teraz wystraszyłam, bo przy kazdej biegunce ścisk brzucha:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja dostaje bólu brzucha i nagle biegunka...Ja sie teraz wystraszyłam, bo przy kazdej biegunce ścisk brzucha:/
Mój mierzy tak samo jak ten pod pacha czasami nawet lepiej ale przedtem mialam inny bezdotykowy i zaniżał temperatureAle on nie jest niestety aż tak dokładny ... Ale wiadomo przy Malenstwie najlepszy bo może spać spokojnie
![]()
Strach będzie nam towarzyszył do końca...Ja sie teraz wystraszyłam, bo przy kazdej biegunce ścisk brzucha:/
No to teraz tez tak miałam taki ścisk brzucha że aż słabo i potem biegunka tylko ja mam zespol jelita drażliwego i potem można zglupiec od czego boli. Ale po tym loperamidu od razu mnie zatrzymałoA ja dostaje bólu brzucha i nagle biegunka...
Ona Szczęśliwa robiła NIFTY i ma pewnego synka [emoji16]To ja mam zaniki pamięci. I u Ciebie jest synek ?
Mój mierzy tak samo jak ten pod pacha czasami nawet lepiej ale przedtem mialam inny bezdotykowy i zaniżał temperature
To się nazywa chyba hipochondriaHahaha dokładnie ., a ja niewiem co że mną jest nie tak czy się doszukuje czy o co chodzi , ale mam większość takich różnych dolegliwości co dziewczyny opisują i później włączam wujka Google i mam jazdy w głowie![]()
Ona Szczęśliwa robiła NIFTY i ma pewnego synka [emoji16]
![]()
A jaki masz?Mój mierzy tak samo jak ten pod pacha czasami nawet lepiej ale przedtem mialam inny bezdotykowy i zaniżał temperature
Jak jaAle fajnie tak często będziesz widzieć dzidzie![]()