Nie smutaj tak... Spokojnie, będzie dobrze... [emoji106]No tak ja w sumie nawet jakbym chciała to i tak niepotrafi3 na siłę zasnąć bo tylko sie kręcę ż jednego na drugi bok . To chyba przez to moje okropne samopoczucie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie smutaj tak... Spokojnie, będzie dobrze... [emoji106]No tak ja w sumie nawet jakbym chciała to i tak niepotrafi3 na siłę zasnąć bo tylko sie kręcę ż jednego na drugi bok . To chyba przez to moje okropne samopoczucie![]()
Dziewczyny, rozmiar 68 (z hm) to mniej wiecej obstawiacie na który miesiac roku Nam przypadnie?
Prawdopodobnie dziewczynka mam nadzieję że potwierdzi[emoji2]HejDziś kończymy 21 tydzień [emoji173] już?!
Matko jak to leci. Kciuki za dzisiejsze wizyty
Ale śliczny brzuszek i jaki już ładnie zaokrąglonyU mnie dalej taki szpiczasty.
To czekamy na fotkiAle już duży chłopczyk
[emoji110] zaciskamZnacie już płeć?
@Karla88 chcę Cię trochę zabić ale też trochę nie zabijaćWeszłam na strone h&m i wpadłam w szał zakupowy ale dzieki Tobie zapłaciłam 160 zł mniej. Wiec nie wiem. Jestem rozdarta pomiędzy zabijaniem a dziękowaniem
![]()
Hahaha nie mogęnie tylko ja o tym dzisiaj myślę
![]()
Od wczoraj mi się zmniejszył, nawet na wieczór mi nie podrósł i też się zastanawiam czy wszytko jest okej.![]()
To trzymam kciuki, żeby się potwierdziłoPrawdopodobnie dziewczynka mam nadzieję że potwierdzi[emoji2]
U mnie też prawdopodobnie dziewczynka i też mam nadzieję że tak zostanie do końca [emoji7]Prawdopodobnie dziewczynka mam nadzieję że potwierdzi[emoji2]