Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha skąd ja to znamAaaa i zapomniałam stres przed wizytą działa lepiej niż niejeden czopek glicerynowy![]()
Ja tez o Australii a moj sie smieje, że by mnie tam pająki i skorpiony zjadlyJa też zawsze marzyłam o Australii... A O o Meksyku...
Kiedyś na pewno razem zobaczymy...
Współczuję takiej długiej rozłąki, zwłaszcza, że nie jesteś przyzwyczajona, że go nie ma...
![]()
Chyba taka odcinana pod biustem byłaby najwygodniejsza, jeśli się w takich dobrze czujeszja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stanna fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
Kurcze ja to nie umiem znaleźć żadnej bohoja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stanna fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
Też zawsze mieliśmy top 3 : New York , Australia i Nowa Zelandia. Z Nowego Jorku zrezygnowaliśmy bo mielismy lecieć w maju, ale okazało sie że jestem w ciąży, a to dlugi lot. Teraz nadarzyła się okazja na Australię, Ł by miał wszystko za free, ja tylko za przelot bym musiała zapłacić. Ale jestem ciążyJa tez o Australii a moj sie smieje, że by mnie tam pająki i skorpiony zjadly![]()
Wiem, co czujesz....Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail?
![]()
Ja też tak miałamChyba tylko ja nie marzę o białej sukni, welonie, imprezie weselnej ..![]()